Rianne Poot

Mijn naam is Rianne Poot, allround schoonheidsspecialiste, grimeur, visagist en afgestudeerd voor de HBO opleiding Vitaliteitsmanagement en toerisme.

Categorie:

Beschrijving

Over mij

Mijn naam is Rianne Poot, allround schoonheidsspecialiste, grimeur, visagist en afgestudeerd voor de HBO opleiding Vitaliteitsmanagement en toerisme. In 2013 ben ik gestart met mijn schoonheidssalon, Beauty studio Halo in Goes. Afgelopen twee jaar heb ik les gegeven op het Scalda in Goes bij de schoonheidsspecialiste opleiding. Naast mijn werkzaamheden in de salon ga ik nu aan de slag voor The Beauty Institute als Cosmetica Sales Consultant. Trainingen geven aan bedrijven, klanten werven en enthousiasmeren over verschillende make up en huidverzorgingslijnen.

Mijn specialisaties die ik heb behaald zijn acne en shiatsu kosmetiek. Daarnaast heb ik me tijdens de HBO opleiding verdiept in medisch toerisme, vitaliteit en marketing. Behandelingen die ik geef in de salon pas ik aan op de wensen van de cliënt. Iedereen is anders en verdient daarom een persoonlijke benadering. Met natuurlijke producten en een energetische invalshoek is iedere behandeling een beleving. Ik probeer hiermee in te spelen op de moderne consument die op zoek is naar authenticiteit, verdieping en rust.

Waarmee ik mijzelf onderscheidend maak van de rest zijn ook verschillende massages. Ik ben nieuwsgierig van aard en heb daarom onderzoek gedaan naar technieken, ontwikkelingen en trends over heel de wereld. Dit onder andere in Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Mexico, Turkije en Egypte. Massage producten en edelstenen neem ik overal mee vandaan en gebruik ik tijdens de behandeling.

Samen met mijn cliënten kijk ik naar de algehele vitaliteit van het individu en/of organisaties. Op zoek gaan naar de oorzaak in plaats van alleen het symptoom bestrijden is hiervoor belangrijk. Daarom ben ik ook als vitaliteitscoach aan de slag gegaan. Hierbij leer ik ze vaardigheden omtrent inspannen, ontspannen en genieten. Hierbij wel rekening gehouden met gedragingen zoals het bewegen, emotionele en voeding. Het doel hiervan is preventief klachten voorkomen en curatieve problemen aanpakken en verhelpen. Dit geeft mij elke keer weer een uitdaging!

Heb je vragen of wil je vrijblijvend contact opnemen? Bezoek dan mijn website of facebook pagina.

Bekijk al mijn artikelen

Terug naar het overzicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rianne Poot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *