U-Consultancy

http://www.uconsultancy.nl
030-6044170

Utrechtsestraatweg 34
3438 AM Nieuwegein

Artikelnummer: 98491db0a59a Categorie:

Beschrijving

Toonaangevend in opleidingen Dermatologie

U-Consultancy geeft opleidingen en trainingen op het gebied van Dermatologie voor iedereen die zich bezighoudt met huidzorg. Dus bent u een schoonheidsspecialist, huidtherapeut, pedicure, kapper, haarwerker of een andere professional? Dan kunt u bij ons terecht voor een breed aanbod aan cursussen voor extra scholing en kennis.

De kwaliteit van onze opleidingen is gegarandeerd en 90% van onze opleidingen wordt gegeven door dermatologen. De opleidingen en trainingen worden op verschillende locaties in Nederland, België en Curaçao gegeven. Onder de paraplu van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV)werken wij intensief samen met dermatologen en brancheorganisaties aan opleidingen en trainingen rondom huidproblemen voor zeer diverse doelgroepen met als doel om vroegtijdige signalering van huidproblemen te stimuleren. Dit is van essentieel belang, omdat het aantal patiënten met de diagnose huidkanker blijft toenemen.

Een compleet overzicht van onze opleidingen, ervaringen van cursisten en alle overige informatie is te vinden op onze website: https://www.uconsultancy.nl

Bekijk al mijn artikelen