Zuurstof is letterlijk van essentieel levensbelang en we kunnen er dus niet zonder! Hetzelfde geldt voor de huid. Een huid die te weinig zuurstof krijgt, wordt vaal, dof en krijgt een vermoeide uitstraling. De huid verslapt en veroudert bovendien veel sneller, omdat voor een gezonde celstofwisseling en celvernieuwing ook zuurstof nodig is. De nieuwe hannah Oxys Genes geeft de huid een krachtige, pure zuurstofboost tot diep ín de huidcellen,  voor een hernieuwde vitaliteit, meer stevigheid en een opvallend frisse, stralende teint! De prijs: € 98,00/50ml

Vanaf de leeftijd van ca. 20 jaar vinden er veranderingen plaats in de uitwisseling van zuurstof via de huid. Dit heeft als onvermijdelijk gevolg, dat de huid minder goed in staat is om zichzelf in een gezonde conditie te behouden. Maar hoe krijg je nu pure zuurstof op die plaats in de huid, waar deze het hardst nodig is? hannah heeft met haar nieuwe product Oxys Genes pure zuurstof weten te vangen in een geavanceerde formule die letterlijk een verademing is voor de vale, vermoeide, doffe en verslapte huid!

 

 

 

Formule op basis van Cerasomen-technologie

 

Pure zuurstof kan normaliter niet toegevoegd worden aan een verzorgende crème, omdat dit direct vervliegt bij contact met de lucht en het daglicht. In hannah Oxys Genes zijn de zuurstofmoleculen echter luchtdicht en zónder direct contact met daglicht aanwezig, dankzij de uitgekiende samenstelling op basis van Cerasomen-technologie (een soort blaasjes van tarwe ceramiden). Dit geavanceerde ‘transportsysteem’ is gebaseerd op huideigen ceramides.

De Cerasomes zorgen er, in combinatie met cholesterol en vrije vetzuren voor, dat de moleculaire zuurstof daadwerkelijk door de huid heen tot ín de huidcellen getransporteerd kan worden, zonder direct ontbonden te worden! De plantaardige ceramides hebben tevens de capaciteit om de elastase en collagenase van de huid af te remmen, waardoor foto-veroudering (oftewel huidveroudering als gevolg van UV- straling) drastisch wordt verminderd. Het zuurstof is gebonden aan de werkstof Perfluarodecalin (PFD) en is ingekapseld in de Cerasomen. Hierdoor wordt het mogelijk om de pure zuurstof daadwerkelijk pas ín de huid vrij te gegeven. Naar behoefte nemen de huidcellen vervolgens hun benodigde zuurstof op, om daaruit nieuwe energie te kunnen vormen en zich optimaal te kunnen vernieuwen.

Oxys Genes bevat tevens intensief huidverbeterende werkstoffen zoals jojoba olie, de anti-oxidant vitamines C en E, flavenoïden uit druivenpitolie, voedend olijfextract, verzachtende sheabutter, regenerende allantoïne, kalmerende bisabolol, hydraterende lecithine en het pH-waarde regulerende aminozuur betaïne.

Het gebruik van hannah Oxys Genes zorgt voor een fris ogende en heldere uitstraling. De huid voelt zijdezacht aan, is intensief gevoed, heeft een stevige, veerkrachtige structuur en is goed doorbloed. hannah Oxys Genes is een absolute verademing voor elke huid die om wat voor reden dan ook behoefte heeft aan een hernieuwde vitaliteit en een intens stralende teint dankzij de kracht van hét levenselixer, te weten pure zuurstof!

Gerelateerde berichten