Vijf hoofdredacteuren van de beauty-vakbladen en vier redacteuren van consumentenglossy’s, beoordeelden 39 noviteiten van de vakbeurs Beauty Trade special. Zij kozen Photo Reverse van Institut Esthederm als winnaar en reikten de prijs uit op 22 maart jl. tijdens Beauty Trade Special. De pers gaf de prijs aan Photo Reverse omdat dit het enige zonneproduct is dat de huid verheldert tijdens blootstelling aan de zon. Het product zorgt naast een maximale bescherming tegen UV-straling voor een vermindering van de aanmaak van melanine. Het is dus ideaal voor iedereen met pigmentvlekken of voor degene die de voorkeur geeft aan een blanke teint.

Marijn van Benthem, directeur Consulta Nederland: “Natuurlijk had ik gehoopt dat we zouden winnen, maar het is een complete verassing. Ik ben ongelooflijk trots! Het is natuurlijk ook een bijzonder product. Het enige zonneproduct dat de huid verheldert, tijdens blootstelling aan de zon.”

Institut Esthederm is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van fotobiologie: de studie van de huid in de zon. Photo Reverse van Institut Esthederm (tube 50 ml) heeft een consumentenprijs van € 75,20

Gerelateerde berichten