Of het heel handig en praktisch is, blijft nog even de vraag. Het plaatsen van pom-poms op de nagels is de nieuwste in-het-oog-springende rage die is overgewaaid vanuit Korea. Is deze vorm van nail art iets voor in jouw nagelstudio?

Van mode tot nail art

In de winter zijn pom-poms niet weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet ze vooral op mutsen, shawls, bungelend aan tassen en vesten. De fluffy bolletjes ogen schattig en hebben een hoog aaibaarheidsgehalte. Deze zomer zijn ze niet langer voorbehouden aan winterse fashion, maar veroveren ze in rap tempo de nagelbranche.

Kleine of grote pom-poms

De pom-poms plaats je met nagellijm op de nagels. De nagels kun je vooraf gewoon voorzien van een nagellak, acryl, gel of gel-nagellak en eventueel nail art. De pom-poms kun je vervolgens aanbrengen op alle nagels of je kunt deze nieuwe vorm van nail-art beperken tot één of een aantal nagels. De grappige bolletjes variëren in grootte; van heel klein tot groter, waarbij ze het complete nagelbed bedekken. Breng ze bijvoorbeeld aan bij de nagelriem of op het midden van de nagel.

Social media in de ban van de pom-pom nail art

De trend is inmiddels opgepikt door nagelstylisten van over de hele wereld. Op Instagram kun je de grappige, creatieve, uitbundige en soms hysterische nail art bewonderen. Wij hebben er alvast een aantal voor je uitgezocht om je te inspireren. Wat denk jij: is deze trend geschikt voor jouw klanten? 

Gerelateerde berichten