Het Belgische cosmeticamerk Cent Pur Cent lanceert met trots de nieuwe suncare collectie: Rout(in)e du Soleil. Deze innovatieve suncare collectie, die zowel medische als glamoureuze make-up en skincare producten omvat, bereid je volledig voor op een stralende zomer. De collectie biedt alles wat je nodig hebt voor een complete zonverzorgingsroutine, met een nadruk op voorbereiding, bescherming en hydratatie.

Klaar voor de zomer
De zomer komt eraan, en we kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je SPF te gebruiken om de huid te beschermen. Met de Rout(in)e du Soleil collectie van Cent Pur Cent ben je van top tot teen voorbereid op zon, zee en strand. Deze revolutionaire lijn omvat de essentie van zomerse schoonheid, voor ieder huidtype en voor iedere leeftijd: van kind tot volwassenen. Duik met ons mee in hoe je met deze kwalitatief hoogwaardige collectie je huid de hele zomer door stralend houdt.

SPF Voordelen: jouw bescherming op de Rout(in)e Du Soleil
Het gebruik van Cent Pur Cent SPF is cruciaal voor het behoud van een gezonde huid. SPF helpt niet alleen bij het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpels en pigmentvlekken, maar biedt ook bescherming tegen huidkanker door schadelijke UV-straling te blokkeren. Daarnaast voorkomt SPF de vorming van vrije radicalen die collageen en elastine in de huid afbreken, en beschermt het tegen zonneschade die kan leiden tot een droge huid, hyperpigmentatie en zonnebrand.

Lipbalm SPF 50: jouw betrouwbare reisgenoot
Een van de hoogtepunten van deze collectie is de Lipbalm SPF 50, bekroond tot een van de beste suncare producten tijdens de Dutch Beauty Awards 2024. Deze High Protection Lipbalm heeft een ultrazachte textuur verrijkt met hyaluronzuur, camelia boter en vitamine E. Het resultaat is een elegante en intense kleur met een stralende finish, terwijl je lippen optimaal beschermd en gehydrateerd blijven. De High Protection Lipbalm komt in twee prachtige zomerse kleuren: Coucou en Bien-Sûr.

cent pur cent

Gerelateerde berichten