Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Van 7 t/m 9 maart 2015 neemt Mikos opnieuw deel  aan de beurs Beauty Trade special (stand C023) met, naast de gebruikelijke beursaanbiedingen, twee belangrijke introducties:

  • Van Refectocil: de nieuwe Sensitiv lijn
  • De Mikowax ontharingsproducten worden uitgebreid met ‘sugaring’ specialiteiten

 

 

Refectocil Sensitiv
De tweede werkelijke vernieuwing op het gebied van wenkbrauw- en wimperverf. De laboratoria van Refectocil ontwikkelden eerder als eerste een veilig alternatief voor wimper-en wenkbrauwverf die tot dan toe alleen met een 10% waterstofperoxide goed werkte. Toegepast zo dicht bij de ogen werd dat door velen als onveilig ervaren. Refectocil ontwikkelde een formule die met 3% waterstofperoxide ruimschoots gelijkwaardige resultaten bood qua kleuring, dekkingskracht en houdbaarheid. Deze formule werd geliefd bij vakmensen. Niettemin oordeelden gezondheidsautoriteiten dat ook deze samenstelling niet veilig genoeg was om door consumenten zelf te toegepast te worden.

Dat het nog veiliger kan, bewijst Refectocil nu met de nieuwe Sensitiv-collectie. Deze bevat 0% waterstofperoxide. In plaats daarvan is zilvernitraat ingezet als activator. Zilvernitraat wordt door de gevoeligste ogen probleemloos verdragen en is daarmee het perfecte antwoord op de eisen van deze tijd. Daarmee slaat Refectocil Sensitiv twee vliegen in één klap:

1. De ultieme oplossing voor wie klassieke wimperverfbehandelingen niet ( meer) verdraagt.
2. In vakkringen wordt rekening gehouden met een toekomstig verbod op toepassing van z.g. oxidatieve verven in het gebied rond de ogen (zoals nu in de V.S. al het geval is). De Sensitiv samenstelling is het veilige alternatief.

Als schoonheidsspecialist of en kapper kun je nu actief inspelen op de groeiende vraag naar thuisproducten voor wenkbrauw- en wimperverf.

 

Mikowax Sugaring
Mikos introduceert op de beurs 4 sugaring specialiteiten: sugarpaste in 2 hardheden, en als voorbehandeling een pre-wax gel en een poeder.

De Mikowax Sugaring pasta kenmerkt zich door de volgende eigenschappen:

  • de samenstelling is zo zuiver dat Mikowax Sugarpaste zelfs eetbaar is
  • de bijbehorende werkwijze maakt ontharen met Mikowax Sugar Paste veel minder pijnlijk
  • bij een haarlengte van slechts 2 mm. is al ontharing mogelijk
  • Mikowax Sugarpaste verwijdert ook dode huidcellen met een soepele zachte huid als resultaat.

Voor starters worden grondige trainingen voorzien onder leiding van de meest ervaren docent in ons land. De data daarvoor verschijnen binnenkort op onze website.

 

Voor meer informatie:
Bert van Seters
bs@mikos.nl
010-4420366

Gerelateerde berichten