Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Wat vind jij het beste Professional Beauty Product of the Year? Je kunt vanaf 1 oktober je stem uitbrengen voor de publieksprijs! 

 

Lichttherapie, de schoonheidsbehandeling van de toekomst! Zo presenteert Germaine de Capuccini de LED-XPERT Skin Light Therapy. Een nieuw toestel met LED-technologie dat zorgt voor effectieve huidverbetering rondom anti-aging, hyperpigmentatie, imperfecties en de gevoelige huid. Dit innovatieve toestel is gebaseerd op het exclusieve systeem van dioden met een hoge dichtheid, waarbij een hoog vermogen, zuiverheid en een directe werking op de huid zorgen voor een maximale efficiëntie van de behandeling.

Het LED-masker van de laatste generatie met een hoog rendement en een breed werkingsgebied, zorgt op veilige en snelle wijze voor verbetering van de meest voorkomende huidproblemen en met resultaten vanaf de eerste sessie. Germaine de Capuccini is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om effectieve nieuwe technologieën samen met geavanceerde cosmetica te gebruiken om de belangrijkste huidproblemen op te lossen. En daar sluit dit innovatieve toestel naadloos op aan!

Het merk Classys begon in 2007 zich te specialiseren in medische- en esthetische technologieën. Bij de oprichting was het belangrijkste doel om comfortabele en dynamische oplossing te bieden aan de groeiende klantenbasis. Nieuw is de Clatuu Alpha; een geavanceerd cryolipolyse apparaat voor het bevriezen van vetcellen. Het doel van de behandeling van de Clatuu is het plaatselijk afslanken, maar op een volledig niet-invasieve manier in vergelijking met liposuctie.

Het apparaat onderscheidt zich op verschillende onderdelen van anderen. Zo wordt er 360 graden gekoeld, waardoor elke zone zeer effectief gekoeld wordt en zijn er diverse handstukken beschikbaar voor iedere zone. Verder wordt gebruik gemaakt van een constante koeling van -9 graden Celsius en door de pre-cooling functie is het apparaat sneller op de gewenste temperatuur, wat leidt tot kortere behandeltijden met betere resultaten als gevolg.

GlowSolution is een noviteit van het merk IONTO COMED. In vier revolutionaire behandelingsstappen zorgt deze baanbrekende methode direct voor een vollere, onmiddellijk gladdere, meer stralende huid en een perfecte glans! Dit innovatieve toestel op basis van hydrodermabrasie combineert intensieve verzorging met een spa behandeling, dat zorgt voor een ontspannen behandelingservaring. GlowSolution wordt gebruikt voor in het gezicht, hals en decolleté.

 

 

 

Het vernieuwende van dit apparaat is dat het vier krachtige behandelingsstappen biedt in één apparaat. De ‘liquids’ die worden gebruikt zijn volledig afgestemd op het apparaat en het wordt dan ook aanbevolen om deze te gebruiken. Door middel van speciale handstukken, worden de actieve werkstoffen uit de unieke vloeistoffen (liquids) de huid ingesluisd voor een frisse, stralende teint en een vollere en gladdere huid.

PlaBeau is ontstaan vanuit de wens om doorbraken op het gebied van plasmatechnologie ten behoeve van huidverbetering te realiseren en de grenzen van schoonheid te herdefiniëren. Met deze nieuwe generatie huidverbeteringsapparatuur behandel je tegelijkertijd drie verschillende toepassingen in de huid:
het absorptievermogen van de huid wordt tot wel 6x intenser verhoogd, de huid wordt optimaal gesteriliseerd (antibacterieel) en geregenereerd. En dat alles handzaam, draadloos en pijnloos.

PlaBeau S1 PRO is het eerste commerciële instrument dat kunstmatig non-thermal plasma kan genereren met een draadloos, oplaadbaar apparaat voor in het instituut als wel voor de consument thuis. Dit hypermoderne non-thermal plasma device behoort tot de groep van meest effectieve en innovatieve huidverbeteringsapparaten.

Het LED Body System van Skeyndor is een uniek behandelconcept voor het complete lichaam. Door de combinatie van drie verschillende behandeltechnieken is het LED Body System in staat om een groot deel van het lichaam in een keer te behandelen en meerdere resultaten te bereiken. Nog nooit waren resultaten zoals afslanken, verstevigen en verminderen van cellulitis zo snel en betaalbaar te realiseren.

Het LED Body System is uniek in zijn soort doordat het een perfecte synergie heeft tussen techniek en cosmetica. Door het toepassen van dri08e technieken in de banden ben je in staat om meerdere zaken op het lichaam aan te pakken die als probleem worden beschouwd door de klant. Deze drie technieken maken het mogelijk om meerdere efflorescenties op het lichaam aan te pakken. Het LED Body System is een groot project waar Skeyndor drie jaar aan heeft gewerkt en is uniek vanwege het totaal concept.

———

De Professional Beauty Product of the Year wordt georganiseerd door Beauty Trade Professionals (BTP) ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de totale beauty branche. De Professional Beauty Product of the Year zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de deelnemers die deelnemen aan Beauty Trade Special en die zich speciaal aanmelden voor deelname aan deze wedstrijd. Er worden in zes categorieën awards uitgereikt en nieuw dit jaar is een publieksprijs.

Gerelateerde berichten