De vakjury heeft haar keuze gemaakt, de winnaars voor de verkiezing van Professional Beauty Product of the Year 2023 zijn bekend! De jury maakte haar keuze aan de hand van verschillende aandachtspunten, zoals het merk, het product zelf, de productinhoud, de doelgroep, verpakking en elevator pitch.

De juryleden beoordeelden allemaal hun eigen discipline, wat resulteerde in een goed totaalbeeld. Juist het bekijken vanuit verschillende disciplines naar de inzendingen, zorgde voor boeiende gesprekken en discussies en uiteindelijk voor de weloverwogen gekozen winnaars.

Belangrijk platform
De afgelopen jaren is de verkiezing van Professional Beauty Product of the Year uitgegroeid tot een belangrijk platform voor leveranciers met innovatieve producten. Ook dit jaar is er weer een groot aantal nieuwe producten ingezonden. De jury had dan ook geen gemakkelijke taak uit al deze prachtige producten een keuze te maken welke tot winnaar uit te roepen. Maar het is gelukt en dit leidde tot de volgende winnaars.

In de categorieën Gezichtsverzorging, Groene Cosmetica, Make-up en Apparatuur zijn er vier prachtige winnaars gekozen door een vakkundige jury.

Winnaar in de categorie Gezichtsverzorging:
Press & Clear van Medik8

 

Winnaar in de categorie Groene Cosmetica:
Advanced Rejuvenating Power Treatment van Team Dr. Joseph

 

Winnaar in de categorie Apparatuur:
De PRO Beauty van Relax Sensation


Winnaar in de categorie Make-up:
Full Eyebrow Pencil van Pupa Milano

De vakkundige jury
De juryleden zijn aansprekende, onafhankelijke vertegenwoordigers uit de beautybranche en het bedrijfsleven. Hun (vak)kennis van het vak en ondernemerschap zorgden voor een evenwichtige beoordeling. De jury voor deze editie bestond uit:

  • Carla Uppelschoten, U-consultancy
  • Sheryl Djadoenath – Vink, Duchess D Design
  • Joost la Housse, Joost Identities
  • Wil van Deursen, Beauty Kliniek Asten
  • Sarah den Boer, Salon Amélior

De jury en de organisatie van Professional Beauty Product of the Year feliciteren de winnaars van harte met hun prijs.

Gerelateerde berichten