Als zelfstandig ondernemer heb je niet altijd veel tijd of geld om je eigen reclamecampagne te ontwikkelen. Het HBA heeft daar nu een hele mooie oplossing voor bedacht. Met behulp van de communicatiewinkel kun je je salon een professionele, eenduidige, herkenbare uitstraling geven die in het verlengde ligt van de collectieve promotiecampagne. Alle schoonheidsspecialisten (die bij het HBA geregistreerd zijn en dus ook ANBOS-kernleden) kunnen gebruik maken van de communicatiewinkel schoonheid.

In de communicatiewinkel kun je allereerst je profiel aanvullen en aan je wensen aanpassen. De gegevens die je daar invult, worden automatisch gekoppeld aan elk communicatiemiddel dat je kiest. Je kunt ook je eigen logo uploaden, dat wordt dan bij elke reclame-uiting geplaatst. Ook kun je de kleuren aanpassen.

De communicatiewinkel bevat allerlei standaardreclamemateriaal zoals flyers (A4, A5, A6 formaat), een prijslijst, afsprakenkaartjes en advertenties in diverse formaten die je bijvoorbeeld in kranten kunt gebruiken en nog veel meer. Daarnaast zijn er heel veel afbeeldingen die je rechtenvrij in je eigen campagne kunt gebruiken. Als je liever je eigen foto’s gebruikt, kunt je ook een nieuw mapje aanmaken en je eigen foto’s uploaden. Deze foto’s blijven jouw eigendom en worden niet ter beschikking gesteld aan andere schoonheidsspecialisten.

Met een bescheiden budget kun je zo toch een professionele reclamecampagne voeren. Je kunt je eigen stijl kiezen, je eigen logo er aan toevoegen en zelf teksten en foto’s plaatsen.

Hoe werkt het?

Ga naar www.hba.nl/schoonheidsspecialist en log de rechterkolom in met je KvK-nummer, KvK-volgnummer en wachtwoord en volg de aanwijzingen.

Gerelateerde berichten