Jubileumcongres Beauty & Skin, powered bij ANBOS en Beauty Trade Professionals
Kwalitatief hoogwaardige lezingen, vooraanstaande sprekers én grote namen

Op maandag 30 september organiseren ANBOS en Beauty Trade Professionals (BTP) gezamenlijk het jubileumcongres Beauty & Skin. Het congres is onderdeel van de najaarsvakbeurs Beauty Trade Festival dat plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht. Beide partijen nemen dit initiatief, in de eerste plaats om het 70-jarig jubileum van ANBOS en het 10-jarig bestaan van de Beauty Award te vieren en daarbij om te netwerken, kennis te delen en te inspireren. Tijdens deze dag zijn er plenaire presentaties bij te wonen, maar kun je als specialist ook je keuze maken uit een aantal presentaties die je interessant vindt. Dat wordt nog een lastige keuze, want echt elke lezing is interessant. Dit congres is echt een boost voor je vakkennis!

Plenaire ochtendprogramma jubileumcongres Beauty & Skin 

De dag wordt gepresenteerd door Anita Witzier, bekend als presentatrice van een breed scala aan programma’s. Maar ze schrijft ook columns voor weekblad Margriet en is ambassadeur van het Nationaal Reuma Fonds en Stichting Hulphond Nederland. In 2011 werd ze benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau, voornamelijk vanwege haar inzet voor het Reuma Fonds.

 

 

 

 

 

Te Lijf – Isa Hoes en Medina Schuurman  (10.45 – 11.30)
Het ochtendprogramma begint plenair met de lezing ‘Te Lijf’ van de sprekers Isa Hoes en Medina Schuurman. Isa en Medina halen het ouder worden en de overgang uit de taboesfeer. Zij schreven daarover samen twee boeken: Te Lijf en het I’M Lijfboek. Met open vizier onderzoeken zij niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd en hart – opvliegers en stress incluis – maar ook die op het terrein van vriendschap, seksualiteit, werk en zingeving. Isa en Medina delen persoonlijke inzichten, ervaringen, kennis van specialisten en tips & trics waar iedere vrouw van 40+ haar voordeel mee kan doen. (fotocredit:  Qing de Man)

 

 

 

Doorzetten en omgaan met tegenslagen – Maarten van der Weijden (11.30 – 12.00)
Daarna is het de beurt aan Maarten van der Weijden om de specialisten toe te spreken. Hij spreekt over Doorzetten en omgaan met tegenslagen. Als iemand daar iets over weet, dan is dat Maarten wel. Maarten van der Weijden is Nederlands open water- en marathonzwemmer en won in 2008 een gouden medaille op de Olympische Spelen in Beijing (10 km open water zwemmen). In 2001 kreeg Maarten de diagnose leukemie en zijn overlevingskansen waren gering. Na een behandeling in het ziekenhuis van een half jaar, waarbij Maarten vier chemotherapieën, operaties en een stamceltransplantatie onderging, had Maarten het geluk om te herstellen en begon zijn revalidatie. Vorig jaar zwom hij voor het eerst de Elfstedentocht om geld op te halen voor het kankerfonds. Helaas volbracht hij zijn missie toen niet. Iets dat hij dit jaar dubbel en dwars goedmaakte!

Nadat iedereen hierna lekker van een heerlijke lunch kan genieten en napraten met collega’s uit de branche, beginnen rond 12.15 de korte presentaties waaruit je een keuze kunt maken. Voor, tussen en na het evenement heb je natuurlijk ook nog even tijd om over de beurs te struinen, inkopen te doen, demonstraties bij te wonen enzovoort!

Middagprogramma Jubileumcongres Beauty & Skin

De  subsessies in de middag lopen deels paralel zodat je een keuze moet maken tussen de vele inspirerende sprekers en onderwerpen. Bekijk snel het programma en krijg alvast een indruk van alle vakkennis die je op kunt doen!

Gezamenlijke afsluiting met De Speld LIVE 
Een half uurtje na de laatste sprekers begint het eindprogramma: De Speld Live! De Speld LIVE is een speciale nieuwsshow van De Speld. In deze show wisselen betrouwbaar nieuws, reportages en interviews elkaar in hoog tempo af. Alles op het gebied van Beauty & Skin zal de revue passeren, want ware schoonheid zit niet van binnen, maar van buiten!

Jubileum & Beauty Trade Festival combineren
Wil je de dag combineren met een extra dag beurs? Daar heeft de beursorganisatie natuurlijk aan gedacht.
Als je deelneemt aan het congres dan krijg je een gratis dag toegang tot de beurs op zaterdag of zondag.

Meer informatie? Kijk op www.beautyskincongres.nl

Gerelateerde berichten