Natuurzuivere producten en op het seizoen afgestemde behandelingen

Steeds meer mensen hechten waarde aan duurzaamheid, de herkomst van beautyproducten en uiteraard hun eigen gezondheid. Huidspecialist en productontwikkelaar Döndü Mens Yilmaz heeft al vele jaren haar eigen visie op huidverzorging, cosmetica en duurzaamheid. Op basis van haar jarenlange ervaring als beautyprofessional, kruidenkenner en productontwikkelaar, stelde zij een lijn van salonbehandelingen samen; beproefd in de praktijk. Daarnaast publiceerde zij twee boeken over natuurlijke verzorging, boordevol recepten en tips voor professionals én cliënten. Samen met docent-schoonheidsspecialist Carola Snoek is zij met Pure by Dunde op de Beauty2Buy beurs aanwezig, om zoveel mogelijk professionals te laten kennismaken met hoe het anders kan: duurzamer, milder voor de huid en meer afgestemd op de behoeften van de huid per seizoen.

Vrijwel zero waste, met respect voor de huid

Kenmerkend voor de salonbehandelingen van Pure by Dunde is dat deze ter plekke bereid worden, met natuurlijke grondstoffen. Naast effectief en vrijwel zero-waste zijn deze behandelingen ook een beleving op zich; qua kleur, geur en textuur. Uniek aan de filosofie van Pure by Dunde is dat de behandelingen afgestemd zijn op de behoeften van de huid per seizoen. Naast de salonbehandeling biedt Pure by Dunde sinds kort ook een zeer effectief dagserum en nachtserum, dat 100% biologisch en ambachtelijk bereid wordt. Op de stand van Pure by Dunde kunnen beautyprofessionals laagdrempelig kennismaken met deze producten en een holistische manier van werken.
“Niet iedere cliënt heeft de middelen om eens in de zoveel weken de schoonheidsspecialist te bezoeken. Met een seizoensbehandeling bied je ook de incidentele cliënt een bijzonder prettige ervaring. Tegelijkertijd nodigt het seizoensconcept en de beleving die een natuurlijke schoonheidsbehandeling wel uit voor een regelmatig bezoek,” geeft Döndü aan.

Beursaanbieding: kennismaken met seizoensbehandelingen op natuurlijke basis

Op de Beauty2Buy Beurs biedt Pure by Dunde een scherp geprijsd seizoenspakket met voldoende grondstoffen voor het bereiden van 6 seizoensbehandelingen. De bedoeling is om zoveel mogelijk beautyprofessionals kennis te laten maken met seizoensgebonden en natuurzuiver werken. In januari 2023, na de schoolvakanties, start de training voor schoonheidsspecialisten die de overstap willen maken naar natuurzuiver en seizoensgebonden werken. Wie zich nu inschrijft voor de training, ontvangt dit eerste startpakket met 50% korting. Met de instructies in het startpakket kan je als professional alvast werken met de behandelingen. De training neemt 4 dagdelen in beslag, en vindt eens in de twee weken plaats. Na twee maanden ontvangen deelnemers een certificaat van de schoonheidsspecialist/docent.

Op Beauty2Buy vind je Pure by Dunde op standnummer 3.A140.

 

Gerelateerde berichten