Quick Wellness biedt een totaalconcept, bestaande uit een aantal behandelmethodes voor gezicht en lichaam, waarbij snel waarneembaar resultaat geboekt wordt. Het concept, dat eenvoudig kan worden geïntegreerd in wellness-, beauty- en zonnecentra en hotels en kapsalons omvat vier behandelingen die je elk in 20 minuten kunt uitvoeren. Een beperkt aantal m2 is voldoende om plaats te bieden aan de producten. Bovendien is het mogelijk om tegelijkertijd meerdere klanten te behandelen.

De vier behandelingen omvatten

– de Spa Capsule; een massageapparaat dat met waterjets het lichaam masseert

– een bleekwijze voor tanden die veilig en verantwoord is uit te voeren

– een infraroodbehandeling, om de vermoeide, rijpere en zonbeschadigde huid te herstellen

en tenslotte een huidverzorgingslijn om de huid intensief te verzorgen.

Massage in de Spa Capsule

De Spa Capsule is een capsule waarin de klant, gewoon met kleren aan, kan plaatsnemen. De behandeling duurt circa 20 minuten. Verschillende waterjetstralen wisselen elkaar af; harde en zachte stralen op verschillende delen van het lichaam met daartussen een zeil, waardoor het lichaam niet nat wordt. De waterjets verdrijven spanning en pijn uit het lichaam. Bijkomende voordelen: Het apparaat heeft weinig stroomverbruik en heeft niet veel ruimte nodig.

Witte tanden door middel van Spa White

Spa White zorgt ervoor dat tanden in 20 minuten een aantal tinten witter worden. De behandeling is relatief veilig uit te voeren. Bedenk echter wel dat als je graag mondbehandelingen wilt uitvoeren, je het beste hier een (vak)opleiding in kunt volgen. Verwacht van de bleekbehandeling ook niet dat tanden geheel wit worden, dit is alleen mogelijk door het gebruik van facings die alleen een echte tandarts kan aanbrengen.

Omnilux Lumiere; herstel de huid met infrarood

Infrarood licht dringt dieper door in de huid waardoor spieren en onderliggende huidlagen herstelt worden. De infraroodlamp kun je, terwijl de klant ontspannen in de behandelstoel ligt, op het gezicht van de klant richten. De klant kan vervolgens 20 minuten relaxen met een aangename warmte op het gezicht.

Huidverzorging met Nouveau Cosmeceuticals

Nouveau Cosmeceuticals bestaat uit drie stappen; allereerst een reinigende gel, daarna een huidverjongingsserum en tenslotte een hydraterende crème. Het beloofde resultaat is een betere doorbloeding en herstel van de huid.

Gerelateerde berichten