Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

RevitaLash®, van het wimper- en wenkbrauwserum, introduceert op de Beautyspot.nl live edition haarverzorgingsproducten voor de verbetering en versterking van het hoofdhaar: ReGenesis. Het Detox Hair & Scalp haarmasker, de Volume Enhancer haarspray & de Volume Enhancer haarschuim zijn voor breekbaar en dunner wordend haar, veroorzaakt door invloeden van buitenaf.

De anti-aging producten bevorderen de conditie van natuurlijk haar en brengt de conditie van de hoofdhuid weer terug in balans.

De producten RevitaLash® wimperserum en het RevitaBrow® wenkbrauwserum, zijn voorzien van een mix van het gepatenteerde BioPeptin ComplexTM, plantaardige extracten, antioxidanten, peptiden en vitamine B. De natuurlijke conditie van de haartjes worden hiermee bevorderd, terwijl ze tegelijkertijd worden beschermd tegen breekbaarheid en broosheid.

Esthetic Health B.V. is exclusief importeur & distributeur van RevitaLash® in de Benelux. Kom langs op zaterdag 12 of zondag 13 september in Jaarbeurs Utrecht!
Esthetic Health B.V.
Beauty2Shop
Stand 04.A091

Gerelateerde berichten