Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Naarmate we ouder worden krijgt de opperhuid minder voedingsstoffen. De celvernieuwing en de capaciteit tot zelfherstel worden vertraagd. De productie van collageen, elastine en hyaluronzuur vermindert drastisch en de hoornlaag verliest zijn cohesie-eigenschappen. Hierdoor wordt de beschermende huidbarrièrefunctie minder effectief. De huid droogt uit, wordt dunner en minder soepel, waardoor rimpels ontstaan.

Rever-essence-1 is een natuurlijke cel booster, die het verouderingsproces vertraagt door celvernieuwing te stimuleren. Het bevat phytosterolen die u opnieuw het volume, de structuur en het ontspannen gevoel van een jonge huid geven. Uw huid gaat letterlijk ‘terug in de tijd’. Rever-essence-1 helpt verslapping van de huid te verminderen en de stevigheid en elasticiteit van de huid te versterken.
Deze liftende en verstevigende werking vermindert zichtbaar het ontstaan van expressielijnen en rimpels en verjongt de gelaatscontouren.

Uit studies t.o.v. placebo is gebleken dat de hydratatie en stevigheid van de huid met een factor 3,5 toenemen en dat er na vier weken een duidelijk zichtbare vermindering van rimpels is waar te nemen.

Deze 24h crème brengt u 's ochtends en ’s avonds aan op een grondig gereinigde huid.

Gerelateerde berichten