Glitter & glamour,  culinair genot en Robert ten Brink als presentator. Met Studio 21 als decor en naar verwachting dit jaar ruim 500 gasten, belooft de finale van de Beauty Awards van 2012 op 12 maart a.s. wederom een spraakmakend event te gaan worden! De feestelijke uitreiking van de Beauty Awards 2012 zit dan ook boordevol gevarieerd entertainment, waarbij de presentatie dit jaar in handen zal zijn van Robert ten Brink. Alle aanwezige gasten genieten gedurende de finale van een culinair driegangen diner. Naast de 4 Beauty Awards zullen tijdens de finaleavond tevens de winnaars van de jaarlijkse ‘Beauty Press Innovation Awards’ bekend worden gemaakt.  

Voor de Beauty Awards kunnen schoonheidsspecialisten en beauty salons zich op een unieke manier onderscheiden, op zowel vakinhoudelijk als zakelijk niveau. Voor de derde maal organiseren vakmagazine Kosmetiek en de BT&EA dit bijzondere event met dit jaar Beauty Awards in de categorieën ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’, ‘Beauty Salon van het Jaar’, de ‘Newcomer Award’ en de ‘Publieksprijs’ in samenwerking met Sanoma Media en de magazines Beau Monde (deze Award zal worden uitgereikt door hoofdredacteur John Lukken), Marie Claire en het online portaal Style Today. Verder is ook een samenwerking met de website beautynieuws.nl 

Visagieshow ‘Art, Fashion  & Beauty’ en de wereld van de showbiz by Studio 21 Celebrity visagist Roberto Dresia geeft de gasten tijdens de finaleavond een kijkje in de kleurrijke wereld van professionele make-up artists backstage. Tijdens de show ‘Art, Fashion & Beauty’ krijgen 4 modellen, waaronder presentatrice en model Jasmine Sendar, adembenemende make-up looks . Vanuit de organisatie van Studio 21 worden alle gasten gedurende de avond meegenomen in de wereld van de showbiz, met shows rondom de thema’s Motown, Ricky Martin en een Tapdans- act! 

Grande finale- shows & Studio 21- after partyDe uitreiking van de Beauty Award 2012 zal worden bijgewoond door tal van bekende Nederlanders alsmede de vrijwel voltallige Miss Nederland- delegatie. Ook zal er veel pers aanwezig zijn van landelijke dagbladen, weekbladen, regionale media, business media en vooraanstaande glossy’s. Na de nodige fotomomenten en het door alle winnaars in ontvangst nemen van de fel begeerde Beauty Awards 2012, zal tot slot een grande- finale show volgen vanuit Studio 21, met showthema’s als ‘Utopia’, ‘Michael Jackson’ en een zinderende Trommel- act, gevolgd door een swingende afterparty.

Gerelateerde berichten