Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Schoonheidssalon Yourbeauty in Breda werkt met Lumineus Natural Cosmetics producten. In dit interview vertelt eigenaresse Nikky de Lange over zichzelf, haar keuzes en ambities. Eén ding is zeker, Nikky heeft een vliegende start gemaakt!

Hoe ben je gestart?

Nikky: Ik ben ongeveer 5 jaar geleden afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en ben toen op zoek gegaan naar een baan. Ik heb gedurende 4 jaar in 2 verschillende salons gewerkt, één in Etten-Leur en één in Breda. Heel veel geleerd in deze salons, ook qua marketing.

De eigenaresse van de laatste salon besloot te stoppen en ik kreeg het aanbod om het klantenbestand mee te nemen en mijn eigen salon te starten. Toen is de bal gaan rollen voor het opzetten van mijn eigen salon. Ik heb altijd al geroepen om eigen salon te starten en dit was de grote kans. Ik moest toen ook op zoek naar een nieuw merk.

Welke keuzes heb je gemaakt?

Nikky: Ik werkte in het verleden met een groot, duur merk en voelde altijd de druk op verkoop. Alles was gebaseerd op de verkoop en er was minder aandacht voor de klant. Ik ben me gaan oriënteren op natuurlijke producten tegen een lagere prijs. Een product hoeft niet extreem duur te zijn. Via Beautyspot en Facebook ben ik Lumineus Natural Cosmetics tegen gekomen en enthousiast geworden over de producten. Lumineus heeft natuurlijke producten en ligt prettiger qua prijs.

Het was heel spannend om met een nieuw product te starten en daar heb ik wel risico mee genomen. Echter, door mijn behandelingen en uitleg over de producten gingen mijn klanten met me mee. Al mijn klanten gebruiken nu Lumineus Natural Cosmetics en merken geen verschil met producten die veel duurder zijn.

Vorige week woensdag heb ik mijn 1 jarig bestaan gevierd, samen met mijn vaste klanten en een lekkere champagne. Ik heb nu een volle agenda voor 4 tot 5 dagen en de resterende tijd gebruik ik voor administratie en andere zaken. Ik werk ook op dinsdag- en woensdagavond, en zaterdag op aanvraag.

Hoe zie je de toekomst?

Nikky: Mijn aandacht is uitgegaan om de basis goed te krijgen en extra klanten te werven. Mijn basis is nu goed en ik wil meer focus gaan leggen op huidverbetering. Ik ga daarvoor ook een nieuwe opleiding starten. Ik wil overal dieper op in gaan en mijn klanten nog meer service gaan leveren

De recente Lumineus Activ Concentrate ampullen zijn een mooi voorbeeld van producten die dieper op de huid werken. Mijn klanten zijn deze producten nu aan het uit proberen. Ik ben erg tevreden over Lumineus Natural Cosmetics – jullie luisteren goed naar de klant, jullie willen constant nieuwe producten ontwikkelen en leveren zeer snel. 

Lumineus Cosmetics

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten