Salonmarktplaats.nl is een site voor 2e hands goederen voor de branche uiterlijke verzorging zoals de schoonheidssalon, kapsalon, nagelstudio en de visagiste. Heb jij als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste of visagiste producten te koop zoals salon apparatuur, salon producten, of de inventaris van een salon?  Plaats deze op Salonmarktplaats.nl. Zelfs voor onroerend goed of een model kun je er terecht. Je kunt je advertentie plaatsen in diverse rubrieken. Sommige rubrieken zijn en blijven altijd gratis, zoals bijvoorbeeld de koop en verkoop van 2e hands producten voor huidverzorging, make-up en nagelverzorging. Andere rubrieken hebben alleen betaalde advertenties. 

Salonmarktplaats.nl is een advertentiesite die kopers en verkopers in de branche uiterlijke verzorging samenbrengt. Salonmarktplaats.nl kenmerkt door het laagdrempelige karakter. De website is heel gemakkelijk in gebruik, iedereen kan er een advertentie plaatsen of producten verkopen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een  e-mailadres en een paar minuten tijd. De advertentie blijft 60 dagen zichtbaar. Maar uiteraard kun je de advertentie eerder eraf halen als het artikel verkocht is. Hierdoor blijft de site altijd actueel. 

In een aantal categorieën kun je een gratis advertentie plaatsen. Voor de categorieën bedrijfs onroerend goed, salonapparatuur, salonautomatisering en commerciële restpartijen vragen we een kleine vergoeding.

Op Salonmarktplaats.nl is voor iedereen in de beautybranche wat te vinden. Kenmerkend voor Salonmarktplaats.nl als advertentiesite is dat het contact tussen gebruikers, inclusief een mogelijke transactie (koop/verkoop) en de afhandeling ervan, buiten de site om plaats vinden. Salonmarktplaats.nl ziet het als haar missie om kopers en verkopers samen te brengen en hen zo goed mogelijk te adviseren over prettig en veilig handelen. 

Verkopers kunnen hun advertenties overzichtelijk en eenvoudig beheren via ‘Mijn advertenties’. In één oogopslag kan een verkoper hier onder meer per advertentie zien wat het hoogste bod is en hoe vaak de advertentie bekeken is. Maar de adverteerder kan hier ook terecht om een advertentie probleemloos te wijzigen, bijvoorbeeld als het product verkocht is.

Salonmarktplaats.nl is een samenwerking tussen Esalon en Marktvizier.

Gerelateerde berichten