Per 1 augustus hebben Athena Skin Care B.V. en Liberty Health Care Products B.V. de handen ineen geslagen met de verkoop van BreastGro® en HairGro®. Decolleté, stevige borsten en een volle haardos.

BreastGro
Een groot deel van de vrouwelijke bevolking is ontevreden over haar borsten en cupmaat. BreastGro biedt een oplossing voor vollere, stevigere borsten en een mooi decolleté, zonder cosmetische ingrepen. BreastGro is speciaal ontwikkeld voor iedereen die van nature niet bedeeld is met een voorgevel naar tevredenheid. Ook voor diegenen die na een zwangerschap of in de loop van de jaren te kampen krijgen met minder volle, stevige borsten.

Het BreastGro-concept bestaat uit vier producten die de borsten en het decolleté verfraaien en iedere vrouw meer zelfvertrouwen geeft.

Vergroting
De capsules van BreastGro stimuleren in kuurverband het bestaande klierweefsel in de borsten en hebben een effect op de borstomvang van binnenuit. Het product is natuurlijk en op basis van een hopcombinatie.

Lifting
BreastGro Lifting Gel lift en verstevigt de borsten door stimulering van collageen.

Versteviging
BreastGro Firming Mask is een verzorging voor stevigere huid en minder rimpels.

HairGro
Roep haaruitval, dunner wordend haar en beginnende kaalheid een halt toe met HairGro. Stress, zwangerschap, diëten en hormoonveranderingen kunnen de haargroei en de conditie van de hoofdhuid van vrouwen negatief beïnvloeden. Het haar groeit minder snel, verliest haar glans en splijt makkelijker. Bij mannen zijn erfelijkheid, hormoonschommelingen en een gebrek aan vitaminen en mineralen vaak de oorzaak van dunner wordend haar en de zo gevreesde inhammen. Het assortiment bestaat uit capsules die van binnenuit werken, een Shampoo, een Conditioner en een Booster voor een optimale werking op de hoofdhuid.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten