SanaSlank Nederland staat al tien jaar aan de top als het gaat om het inmiddels zeer populaire eiwitdieet. SanaSlank heeft in Nederland naam gemaakt als een betrouwbaar en innovatief bedrijf met een uitstekende service. Daarnaast staat SanaSlank bekend om de vakkundige trainingen, de professionele uitstraling en het grote assortiment kwalitatief uitstekende eiwitproducten met heerlijke smaken. Vanwege de landelijke dekking is SanaSlank altijd op zoek naar nieuwe bedrijven die willen werken met het eiwitdieet.

Gezond lichaamsgewicht
SanaSlank is niet onopgemerkt gebleven in de schoonheidsbranche. Al meer dan 200 ondernemers, verspreid door heel Nederland, werken naar tevredenheid met het eiwitdieet van SanaSlank en begeleiden hun cliënten naar een gezond en stabiel lichaamsgewicht.

Medi Spa Annelies over SanaSlank
Medi Spa Annelies is een center gericht op anti-aging. Daarbij is een gezond gewicht en voedingspatroon een belangrijk onderdeel. Wij zijn daarom sinds 2005 begeleider en verkooppunt van het SanaSlank eiwitdieet. Kort daarvoor werd SanaSlank als eerste eiwitdieet in Nederland geïntroduceerd. Na een ware hype van een aantal jaren, en even zoveel kopieën, is SanaSlank een blijver gebleken. Door de kwaliteit, de veelzijdigheid en de onderstening. Als mensen 10, 20 of 30 kilo moeten of willen afvallen is dit met ‘gewoon minder eten’ vaak een te langdurige kwestie om vol te houden en resultaat te zien, met SanaSlank is dit een ‘eitje’.

In al die jaren hebben we veel ervaring opgebouwd, waarin is gebleken dat de begeleiding essentieel is om tot een optimaal resultaat te komen. Het behalen van een streefgewicht is met SanaSlank echt grandioos. De maaltijden zijn heerlijk en dat motiveert mensen enorm. Ze voelen zich energiek, het lichaam gaat zich herstellen en ze krijgen complimenten.

Na het afvaltraject is het balanstraject met begeleiding erg belangrijk. SanaSlank heeft hier genoeg mogelijkheden om creatief mee om te gaan. Bijvoorbeeld de heerlijke muesli als ontbijt, of enkele tussendoortjes, maar ook de detoxkuur of de SuperslankBox voor een week zijn fijn inzetbaar.

Nagelstudio La Strada Katja van Straeten over SanaSlank
Sinds een paar jaar ben ik nu verkoop- en begeleidingspunt van Sanaslank. Werkzaam in de nagelbranche zocht ik een nieuwe uitdaging. Nadat ik het eiwitdieet zelf gevolgd heb vind ik het elke dag weer een feestje om mensen te begeleiden. Het blijkt de perfecte combinatie. Tijdens mijn nagelbehandeling kijken kanten vanzelfsprekend rond en vragen dan van alles over het eiwitdieet.  Dit gaat dan allemaal heel ongedwongen. Mijn nagelinkomsten waren eerst mijn hoofdinkomen. Dit veranderde al snel. Ben elke dag nog blij dat ik deze stap heb gezet. Ik hoop dat ik nog heel wat jaren met SanaSlank mag werken!

Wilt u net als Annelies en Katja meer succes in uw salon en bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden om met SanaSlank te werken?

Bezoek ons op de Beauty Salon Dimensions in Hal 1 stand C081.

Direct contact opnemen kan ook, bel of mail ons dan
SanaSlank Nederland
0229-206421
info@sanaslank.nl
www.sanaslank.nl 

 

Gerelateerde berichten