Ik ben Sandy Hof-Teeuwen, 37 jaar oud en vanaf 1 januari 2010 werkzaam in mijn eigen salon aan huis in Hoofddorp. Zelf ben ik altijd werkzaam geweest in ‘het bedrijfsleven’ (marketing, communicatie). Heel wat jaren geleden toen ik overspannen was en bij mijn eigen schooheidsspecialiste Marianne een bezoek bracht liet zij weten een stagiaire te krijgen die een kantoorbaan had. Goh, dacht ik nog, dan ga je toch niet in een salon werken…. Ik vertelde Marianne dat ik ooit de opleiding voor schoonheidsspecialiste als tiener wilde gaan volgen maar dat mijn vader adviseerde een ‘gewone’ algemene opleiding te gaan volgen. Dat ben ik toen maar gaan doen. 

Toch liet het verhaal me niet los en ik besloot me aan te melden voor de tweerjarige avondopleiding schoonheidsspecialiste. Een enorm leuke tijd.De baan die ik toen had werd beeinidgd door een reorganisatie en ik vond vervolgens een parttime baan op het hoofdkantoor van Etos als medewerker interne communicatie. De opleiding had ik met veel plezier afgerond en omdat ik tijdens mijn ‘dip-periode’ enorm veel baat had gehad bij bloesemremedies en ervan overtuigd ben dat een goede en mooie uitstraling ook afhangt van je gevoel, (dus binnenkant) besloot ik de opleiding bloesemtherapeute te gaan volgen. 

Diverse opleidingen volgden zoals aromatherapie, celzouttherapie, edelsteenmassage etc. Toen mijn kantoorbaan bij Etos begin 2009 werd beeindigd, besloot ik geen kantoorbaan meer te zoeken, maar mijn opgedane kennis te gebruiken in mijn eigen salon PRANA Beauty & Health. Ik gebruik alleen natuurlijke (NaTrue gecertificeerde) producten in mijn salon van Primavera.  Met veel plezier geef ik nu twee dagen in de week diverse behandelingen. Sinds kort is daar de Weleda Mama Behandeling aan toegevoegd. Een verwenbehandeling voor de zwangere en pas bevallen vrouw. Een welkome behandeling in een van de snelstgroeiende gemeentes van Nederland.

Wil jij jouw startersverhaal, net als Sandy en Dominique, graag met ons delen?Mail ons: info@schoonheidsspecialistennieuws.nl. 

Gerelateerde berichten