Kijk jij er ook zo naar uit? Het nieuwe beautyseizoen starten in de chille vibe van de nazomer. Op 24, 25 & 26 september 2022 wordt Jaarbeurs Utrecht drie dagen lang omgetoverd tot een spectaculair beautyfeestje. Hét beauty event 3.0 waar je in een relaxte nazomersfeer inspiratie en kennis kunt opdoen over je vak. Het is de plek waar je je kunt oriënteren op de mooie ontwikkelingen in de beautybranche, terwijl je er ook kunt genieten van allerlei spetterende beauty workshops. Plus: goede beursaanbiedingen om je seizoen voordelig te starten. De ideale combinatie van het nuttige en het aangename. Ben jij erbij?

Nieuw concept, nieuwe naam
We horen je denken: ‘Beauty2Buy…. Is dat nieuw?’ Het antwoord is ja en nee. Je herinnert je ongetwijfeld de najaarsbeurs Beauty Trade Festival die ieder jaar in Jaarbeurs Utrecht werd gehouden? Dit nieuwe, trendy én boordevol verrassingen najaarsevent voor de beauty professional is in de plaats van deze vakbeurs. Georganiseerd door Beauty Trade Professionals (BTP) voor en door de beautybranche, net als de grote voorjaarsbeurs. Jaarbeurs blijft dé centrale plek waar je elkaar kunt ontmoeten, kunt kennismaken met de nieuwste producten en apparatuur, maar natuurlijk ook je voordelige inkopen kunt doen voor de herfst- en winterperiode én de feestdagen. Vanaf dit jaar in een kleurrijk en over the top sfeertje met veel ruimte voor businessgerelateerde fun en entertainment. Blok deze data dus meteen in je agenda!

Save the date!
Eind september lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zo ver. Zit je met je hoofd al helemaal in de zomerperiode met misschien een lekkere vakantie voor de boeg? Kom er dan nog heel even uit om zaterdag 24, zondag 25 en/of maandag 26 september te blokken in je agenda. Zo kun je met een gerust hart op vakantie, terwijl je geniet van de voorpret. Na de zomer ga je in Utrecht weer even lekker een dagje werken aan je professionaliteit en inspiratie op doen voor je vak. De nieuwe website www.beauty2buybeurs.nl gaat binnenkort live en vanaf 1 augustus kun je online je tickets bestellen!

Verwacht het onverwachte…
Al vanaf het moment dat je de beursvloer op loopt, zul je merken dat Beauty2Buy verrassend anders is dan alle vakbeurzen die je tot nu toe hebt bezocht. We nemen je mee in de dynamische wereld die Beauty heet en sturen je pas weer naar huis als je helemaal opgeladen bent voor het nieuwe seizoen. Het kloppende hart van Beauty2Buy zijn de verschillende pleinen, met ieder hun eigen uitstraling en activiteiten waaronder super gave workshops! Op de stands geven de vooraanstaande leveranciers interessante demo’s en natuurlijk zijn er ook heerlijke foods & drinks te verkrijgen. En last but not least: Beauty2Buy is the place to be om al jouw inkopen te doen voor de drukste maanden van 2022! Kortom: mixing business & pleasure was nog nooit zo leuk dus laat je verrassen! Houd de website en socials van het beursevent in de gaten voor updates!

Gerelateerde berichten