Op maandagavond 4 maart jl. waren ruim 500 gasten, onder wie veel pers en bekende Nederlanders, getuige van de feestelijke finale van de inmiddels alweer vierde editie van de Beauty Award. Tijdens een spectaculaire avond in Studio 21 te Hilversum werden de winnaars bekend gemaakt binnen de verschillende categorieën. Voor de regio Midden Nederland in de categorie ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’ won hannah® huidcoach Vanessa Warmerdam van Salon Warmerdam uit Schagen de fel begeerde award.

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade Professionals (BTP) en vakmagazine KOSMETIEK. De vierde editie van dit spraakmakende evenement was qua genomineerden in 2013 onderverdeeld in meer categorieën dan de afgelopen drie jaren. Voor de categorie ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’ waren de genomineerden verdeeld over drie regio’s, te weten Noord, Midden en Zuid Nederland.

hannah® SIRC als business sponsor
Al vanaf de eerste editie van de Beauty Award (2010) is hannah® SIRC business sponsor van dit unieke event, dat de werelden van de professionele schoonheidsverzorging en business met elkaar verenigt. Dat is niet voor niets het geval. Als bedrijf én merk leidt hannah® haar huidcoaches breed georiënteerd op, ten aanzien van business, pr & marketing, opleidingen, commerciële vaardigheden, social media, vakinhoudelijke- en productkennis. Dit zijn ook tevens de belangrijkste uitgangspunten die de Beauty Award-organisatie hanteert als criteria bij het beoordelen van de inzendingen voor de Beauty Award, voor het bepalen van de genomineerden en…uiteindelijk de winnaars.

Schoonheidsspecialist van het Jaar, Midden Nederland: Vanessa Warmerdam uit Schagen
De spannende uitreiking van de winnaars van de Beauty Award 2013 vond plaats op het centrale podium van Studio 21, waarbij de presentatie dit jaar in handen was van Mariëlle Bastiaansen. In de categorie ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’, regio Midden Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht) won hannah® huidcoach Vanessa Warmerdam uit Schagen, waarbij de jury het volgende commentaar had:

“Een duizendpoot met veel interesses. Heeft een prettige overtuigende uitstraling. Een echte professional in haar vak. Wil veel leren en durft de diepte in te gaan. Klantenbinder in alle facetten die gaat voor resultaat.”

Passievolle specialist in duurzame huidverbetering
Vanessa Warmerdam is al sinds 2004 een zeer gewaardeerde hannah® depositair, huidcoach en specialist in huidverbetering. Met veel liefde en passie voor het vak blijft zij zichzelf ontwikkelen en voortdurend interesseren voor nieuwe trends. Haar enthousiasme voor het verbeteren van de huid heeft gezorgd voor een vast klantenbestand dat al tien jaar vertrouwt op haar deskundigheid en behandelingen. Graag geeft ze een eerlijk en persoonlijk advies en stelt ze mensen op hun gemak in haar salon in Schagen.

Nog een hannah® huidcoach in de Top 3 van genomineerden
Naast hannah® huidcoach Vanessa Warmerdam deed dit jaar aan de Beauty Award nog een hannah® huidcoach mee, te weten Geesje Oorburg van Salon Mascarade uit Kropswolde. Zij werd genomineerd en belandde in de Top 3 voor ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar 2013’ voor de regio Noord Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland).

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten