De 5 genomineerden voor de schoonheidsspecialiste en de beauty salon van het jaar 2010 waren al een tijdje bekend.  De afgelopen maanden vond er een nieuwe selectieronde plaats waarbij een gesprek met de juryleden een belangrijk onderdeel was. De spannende uitreiking van de Beauty Award 2010  vond plaats in de jaarbeurs in Utrecht op zondagavond 21 maart, na sluiting van de beurs. En eindelijk was daar het moment waar de organisatie, jury en deelnemers zo naar hadden uitgekeken. Alle gasten van het event konden eerst meekijken op grote beeldschermen naar de nominatievideo’s van de 10 deelnemers, afgewisseld met flarden van commentaar van de vakjury.  De fel begeerde Beauty Award 2010 in de categorie ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’ is uiteindelijk gewonnen door Evelien Leijten van ‘Instituut voor huidverjonging Evelien’ in Chaam

Schoonheidsspecialiste van het jaar 2010

Schoonheidsspecialiste Evelien Leijten van ‘Instituut voor huidverjonging Evelien’ in Chaam is de Schoonheidsspecialiste van het jaar 2010. De jury zegt over Evelien in haar rapport:

“Overtuiging en passie voor het vak worden op een indrukwekkende wijze gecombineerd. Een gedreven en dynamische persoonlijkheid. Toekomstgericht op groei en gedegen professionaliteit. Heeft een feilloze neus voor PR- activiteiten. Weet vakkennis en commercie tot een succesvol geheel te brengen. Een parel voor de branche”

Het was echt spannend. Bekijk hier hoe Evelien haar prijs ontvangt.

{youtube}

Voor meer informatie is er de website: www.natuurlijkevelien.nl

Gerelateerde berichten