Schoonheidsspecialistennieuws.nl en BeautyNieuws.nl zijn overgenomen door  VNU Exhibitions Europe. De organisatie neemt hiermee een volgende stap om vraag en aanbod van de beautybranche 365 dagen per jaar bij elkaar te brengen.

Directeur Beurzen & Cross Media John van der Valk van VNU Exhibitions ziet het als een waardevolle aanvulling op de fysieke beautybeurzen en de online vakbeurs Beautyvakbeurs.nl: “De overname past goed binnen onze VNU-brede strategie om het hele jaar door vraag en aanbod op een waardevolle manier bij elkaar te brengen. Die contactmomenten trekken we breder dan alleen de momenten tijdens fysieke beurzen.”

 
 

Krachten bundelen
Annelies Bodifée, marktmanager van de beautybeurzen, is enthousiast: “Ik zie het als een geweldige uitdaging om op deze manier onze online activiteiten verder vorm te geven. We bieden beautyleveranciers en – professionals een online platform om het hele jaar door branchegerelateerde informatie uit te wisselen. Het effect is een verdere verdieping en verbreding van ons aanbod op het gebied van beauty. Gezamenlijk hebben we zoveel kennis en contacten, het is alleen maar logisch dat we onze krachten bundelen.”

Inge de Munnik, beautyjournalist en oprichtster van de online beautyplatformen, treedt per 1 maart bij VNU Exhibitions in dienst. Ze ziet veel perspectief voor de toekomst. “Dit is een prachtige kans om alle beschikbare kennis en middelen over de branche met elkaar te delen. Naar mijn idee kan iedereen hier optimaal van profiteren.“
 

Beautybeurzen en Beautyvakbeurs.nl
Meer informatie over beautybeurzen Beauty Trade special en Beauty Salon dimensions is te vinden via www.beautybeurzen.nl. Het zijn dé evenementen voor de uiterlijke verzorgingsbranche. Vakbezoekers ontdekken hier de laatste trends en noviteiten op het gebied van schoonheidsverzorging. Er worden workshops, presentaties en demonstraties gegeven.
Op www.beautyvakbeurs.nl vinden meer dan 30.000 abonnees productinformatie en aanbieders in de professionele beautymarkt.

Schoonheidsspecialistennieuws.nl en BeautyNieuws.nl
Met bijna 20.000 bezoekers en 55.000 paginaweergaven per maand is www.schoonheidsspecialistennieuws.nl de belangrijkste informatiebron voor schoonheidsspecialisten op internet. Het online vakblad biedt nieuws en onafhankelijke informatie over de branche. www.beautynieuws.nl richt zich op de vrouw die op zoek is naar tips, de nieuwste producten en behandelingen. De site had in 2012 meer dan 1 mln bezoekers en ruim 2 mln pageviews.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten