Vandaag start de nieuwe editie van de meest prestigieuze vakprijs voor schoonheidsspecialisten: De Beauty Award 2024. Schrijf je nu in, leer veel tijdens het traject en maak kans om met één van de felbegeerde Beauty Awards 2024 naar huis te gaan!

Voor wie? De Beauty Award is er voor ALLE schoonheidsspecialisten & huidspecialisten. Of je nu alleen in je eigen salon werkt aan huis of een pand elders hebt. Voor vakspecialisten die een salon hebben met personeel of op andere manieren samenwerken. Voor gepassioneerde specialisten die in dienst zijn (dus geen eigen KvK-nummer hebben) én voor starters. Waag de stap en geef je nu op!

A goal without a plan is just a wish
Het traject van de Beauty Award staat bekend als een prachtig leerproces waarbij je jezelf uitdaagt als vakspecialist. Tijdens het proces van de Beauty Award kijkt een vakjury met je mee, waardoor je een nog beter beeld krijgt van je eigen kwaliteiten. Een inschrijving, en uiteraard ook de nominatie en het winnen van een award, is bovendien een goede manier om in te zetten in je eigen communicatie naar buiten. Je profileert jezelf als een professional en behoort tot de top van de markt!

Vakspecialisten in 4 categorieën
De Beauty Award kende de afgelopen edities 3 categorieën, maar daar komt nu een nieuwe categorie bij: ‘Salonmedewerker van het jaar’. De nieuwe categorie is specifiek bedoeld voor schoonheidsspecialisten die geen eigen KvK-nummer hebben, omdat ze in loondienst zijn bij een salon. De andere categorieën zijn: Schoonheidsspecialist van het jaar, Schoonheidssalon van het jaar en Newcomer of the year. De categorie Schoonheidsspecialist van het jaar is ingedeeld in vier subcategorieën zodat de regio’s goed verdeeld zijn: noord, midden/oost, zuid en west.

Inzending, nominaties en uitreiking
Het tijdspad van de Beauty Award 2024 start 1 september, waarna deelnemers tot en met dinsdag 31 oktober 2023 de tijd hebben om hun inzending in te sturen. De richtlijnen voor de profielen en inzendingen staan beschreven per categorie en krijgen deelnemers na hun inschrijving toegestuurd. De vakjury zal zich vervolgens na de deadline buigen over de inzendingen, waarbij gekeken wordt naar diverse aspecten van ondernemerschap, vakspecialisme en marketing en communicatie. De beste inzendingen worden beloond met een nominatie voor de Beauty Award, die in januari 2024 bekend worden gemaakt. De uitreiking van de Beauty Award vindt plaats op zondag 21 april 2024 tijdens een prachtige gala-avond.

Aarzel niet langer en schrijf je hier in!

Sponsors welcome
Heb je een mooi merk of bedrijf en wil je ook je naam koppelen aan de vakwedstrijd Beauty Award? Word dan sponsor! Laat zien dat je de waarde van het vak schoonheidsspecialist ziet en goed ondernemerschap waardeert en kies uit één van de drie sponsorpakketten. Interesse of meer informatie? Neem contact op met Chantal Batenburg van Beauty Trade Professionals via +31 (0)6-4151 2545 of via sales@beautytradeprofessionals.nl. We denken graag met je mee!

 

 

 

Gerelateerde berichten