Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Skeyndor introduceert Eternal Line, een crème met nano-liposomen van plantaardige stamcellen. Deze is samengesteld om het verlies van de vitale onderlaag te compenseren en het verlies van volume in de diepere lagen te herstellen dat ontstaat door ouder worden. Het gelaat wordt voller, gladder en zichtbaar verfijnd. De crème is goed te combineren met het serum om het resultaat te verbeteren, in het bijzonder bij de zeer verslapte huid.

In de huid regenereren de cellen constant en stellen de noodzakelijke extracellulaire matrix elementen samen, die verantwoordelijk zijn voor een goede structuur van de weefsels en de epidermis voorzien van huidbeschermende kernmerken. Deze vele duizenden cellen worden dagelijks geproduceerd door enkele honderden supercellen en dit zijn de stamcellen van de huid.Deze stamcellen zijn beter bestand en beter beschermd dan de andere cellen, maar ze zijn ook beïnvloedbaar door de factoren die vroegtijdige veroudering veroorzaken. En in de loop van de tijd zal de capaciteit om nieuwe, gezonde cellen aan te maken afnemen. Dus als de kracht van deze specifieke groep stamcellen verloren gaat, door veroudering of door invloeden van buiten af, is er een tekort aan cellen in de epidermis. Zonder deze cellen wordt geen extracellulair materiaal samengesteld en verslechtert de huidfunctie, in het bijzonder de capaciteit tot regenereren bij trauma (snijden, verbranden etc). Dit is van cruciale impact op het uiterlijk van de huid en uit zich door rimpeltjes, gebrek aan elasticiteit, vlekken en een doffe huid.

De stamcellen hebben een speciaal metabolisme en van specifieke voedingsstoffen wordt verwacht dat zij voor hen zorgen. Recentelijk genetisch onderzoek lijkt aan te tonen dat een gedeelte van deze voedingsstoffen gevonden kan worden in andere supercellen met overeenkomstige karaktereigenschappen, zoals bijvoorbeel plantaardige stamcellen. Dit plantaardige levenselixer en regenererend product voorziet in voedingsstoffen voor de stamcellen van de epidermis en revitaliseert ze. Op het overige weefsel heeft het een langdurig, bijzonder verjongend effect dat alle aspecten verbetert die te maken hebben met vroegtijdige huidveroudering.

Skeyndor Eternal Cream, a dviesverkoopprijs: € 78,00

Wil je weten wat stamcellen precies zijn en wat ze doen? Bekijk het filmpje

{youtube}

Gerelateerde berichten