Beauty miracles don’t exist, secrets do… de slogan van Aesthetic Solutions, en de waarheid als je kijkt naar het succes van ons uniek medisch concept. Het resultaat van een holistische kijk op schoonheid met wetenschappelijk bewezen producten en toestellen. We zijn wereldwijd de Nr. 1 in depigmentatie, en we bieden ook effectieve oplossingen voor anti-aging, lifting, haaruitval, afslanking en cellulitis.

Winnend totaalconcept
We zijn exclusief distributeur binnen de Benelux van mesoestetic® Pharma Group’s producten en toestellen zoals M.Pen microneedling, Genesis radiofrequentie, MCT Injector met carboxytherapie, alsook van Lumi8 LED therapie, AquaGlo Plus hydradermabrasie, Icesculptor cryo, MEsculptor spierversterker en Definitive Plus laserontharing.

Schoonheid op alle vlakken is wat ons fascineert. In producten, behandelingen én samenwerkingen. Dit noemen wij ‘esthetisch ondernemen’. Daarbij is alleen het beste goed genoeg. Als snelgroeiend bedrijf sinds 2010 bieden wij een winnend totaalconcept aan onze partners: esthetische artsen, dermatologen, huidtherapeuten en de betere schoonheidssalons.

Onze producten en behandelingen zijn beschikbaar bij erkende mesoestetic® partners, in zowel de esthetische als medische sector. Artsen leveren wij tot 5 type fillers waaronder 2 voor de intieme zone, 8 medische peelings en 14 mesohyals voor mesotherapie behandelingen. Dit voor het gelaat, het lichaam én voor haaruitval.

Present op de Beauty Award
De branche ligt ons na aan het hart. Daarom waren wij op 21 april met ons team en onze partners aanwezig op de Beauty Award, dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. Het was een geweldig fijne en inspirerende avond, en graag willen we alle deelnemers en winnaars nogmaals hartelijk feliciteren. Mocht je interesse hebben: altijd bereid om verder te praten over wat er reilt en zeilt in de sector, en de beloftes van Aesthetic Solutions natuurlijk.

Verbluffende resultaten
Wat die beloftes betreft: die maken wij waar. Om het met de woorden van onze CEO Ingrid Vander Zijpen te zeggen: “Ware schoonheid komt van binnenuit, en met onze aanpak verbinden wij klanten met hun innerlijke schoonheid. We ontwikkelden een totaalpakket dat tot pure resultaten leidt. Verbluffende foto’s van voor & na zijn daarvan het ultieme bewijs.”

Summer is calling
We hebben trouwens nog 2 mooie zomerdeals voor je, voor een summerproof, elegant & beautiful body. REVOLUTIONAIR!

De nieuwe generatie zonbeschermers mesoprotech® met versterkte formules voor een verbeterde fotoprotectie moet je in huis hebben. De producten bevatten de nieuwe gepatenteerde PHOTON-technologie met antiverouderende werking die ook de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert.

Ontdek ook onze krachtige bodyshock® reeks gericht op het doeltreffend aanpakken en verbeteren van specifieke problemen zoals cellulitis, verslapping en plaatselijk vet.

Onze producten zijn beschikbaar bij erkende mesoestetic® partners, zoals clinics, instituten, praktijken en schoonheidsspecialisten. Vind een verkooppunt in je buurt via onze store locator.

WORD JIJ ONZE PARTNER?
Jij hebt de visie, wij hebben de oplossing om die te bereiken. Vergroot je onderscheidend vermogen en til jouw kennis naar een nog hoger niveau dankzij het medisch totaalconcept van Aesthetic Solutions. Neem contact met ons op en wij helpen jou naar ‘The next level of beauty’!

CONTACTEER ONS

Aesthetic Solutions

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten