Bald, Beachproof &… Beautiful?

Alle LYCON Waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen en bijenwas. De toevoeging van natuurlijke aromatische oliën zorgt ervoor, dat de formules tijdens het waxen verzorgende eigenschappen hebben voor de huid.

Het LYCON-stappenplan bestaat uit het professioneel waxen van de bikinilijn (‘Brazilian’) en oksels en aansluitend het verzorgen met de LYCON SPA Essentials producten tegen ingegroeide haartjes en voor een gehydrateerde huid.

STAP 1: gladde ‘Brazilian’ en haarvrije oksels
Dankzij de professionele waxmethode kunnen ongewenste haartjes bij o.a. bikinilijn en oksels reeds vanaf een haarlengte van 1 mm worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Dit op lage temperaturen. Het haar blijft lang weg en de huid voelt glad en schoon aan zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren.

Bald met de ‘Boyzilian’
Ook voor de ‘Boyzilian’ oftewel het waxen bij mannen heeft LYCON speciale producten. Voor de gevoelige lichaamsdelen wordt (bij zowel vrouwen als mannen) altijd eerst gewerkt met de Hot Wax en aansluitend de Lycojet waxen.

STAP 2: einde aan ingegroeide haartjes
De Ingrown-X-it Solution sprayformule op basis van salicylzuur, melkzuur, allantoïne en arnica-extract is geschikt voor zowel gezicht als lichaam. De formule exfolieert de huid. De lotion in spravorm vermindert de zichtbaarheid en het oncomfortabele gevoel van ingegroeide haren. Deze verzacht tegelijkertijd een rode, geïrriteerde huid en hydrateert de huid.

Kijk voor meer informatie op het bedrijfsprofiel van Smooth en Co.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten