In je nagelsalon ontvang je heel veel verschillende klanten met ieder hun eigen voorkeur. Waar de ene dweept met acrylnagels, wil de ander niet anders dan gelnagels. Natuurlijk zijn er ook klanten die van zichzelf prachtige natuurlijke nagels hebben en volstaan met een mooie kleur gelpolish. Maar heb je ook klanten die wel eens wat verder durven gaan en kiezen voor een leuke nail art? Ook als je geen nail art-wonder bent, kun je in een handomdraai een leuke en draagbare nail art bij je klant creëren. Simpelweg een kwestie van de juiste attributen gebruiken. Beautyspot.nl helpt je graag op weg!

Striping tape

Met striping tape kun je alle kanten op om een super gaaf nail art design te maken. De zelfklevende striping tape zit veelal op een rol van 25 meter (voor veel nail art-plezier!) en is verkrijgbaar in allerhande kleuren en breedtematen. Je kunt de striping tape gemakkelijk verwerken in gelpolish om leuke effecten te creëren, abstracte lijntjes mee maken of gewoon als subtiel detail. Wat je er ook mee doet, striping tape is gemakkelijk te verwerken. Er zijn diverse praktische how-to filmpjes beschikbaar via YouTube, waar je inspiratie uit kunt halen. 

Glitters en pigmenten

Glitters alleen voor het weekend? Welnee! Glitters passen altijd en overal en maken van ‘doordeweekse’ nagels een echt feestje. Glitter Dust heeft een hele fijne structuur en laat zich daardoor gemakkelijk verwerken. Zo kun je ze gemakkelijk inpoetsen in de plaklaag van gel, opnemen met een bolletje acryl voor een fraai inlay design of in combinatie met de gelpolish waarmee je werkt de sanding-techniek toepassen. Ook met pigmenten zijn hele leuke dingen te doen. Meng ze met een clear acryl om een unieke gekleurde acryl te krijgen of nog makkelijker: poeder ze met je Fluffy Brush in de plaklaag van je base- of topcoat, of in de plaklaag van je gelpolish.

Cat eye effect

Het is nog steeds een grote hit op het gebied van gel polish: de Cat Eye Gel Polish. Met behulp van een magneetje dat je dicht bij de lak houdt, creëer je de leukste effecten en patronen op de nagels. Afhankelijk van welke ondergrond je kiest, creëer je in een handomdraai je eigen persoonlijke nail art design. Door het effect zul je je klant versteld laten staan van de kleur. Door de nagels te bewegen in het licht, kan een paarse kleur zo veranderen in petrol blauw of neigt de groene kleur ineens naar bruin. 

Water decals

Wil je klant graag een trendy popart design, mooie vintage of retro afbeelding, een klassieke dierenprint, vogels, panda’s, bloemen of engeltjes op haar nagels? Geen punt, alle denkbare afbeeldingen zijn beschikbaar in de vorm van water decals. Je begint met een basis van gelpolish, glitter, French of wat je wilt. Kies de gewenste water decal uit en knip deze op maat. Leg hem vervolgens een aantal seconden in het water en plaats het met een pincet op de nagel. Lak de nagel vervolgens af met een top gel en klaar is je design!

Gerelateerde berichten