Wat is er aantrekkelijker dan een goed verzorgde man? Bij de SOAP Treatment Stores kunnen mannen terecht voor speciale MEN ONLY Treatments. Terwijl een man heerlijk verzorgd wordt door de Soap specialisten kunnen ze gewoon rustig doorwerken of de krant lezen. Soap Treatment Store claimt de place- to- be voor mannen te zijn.

Natuurlijk kunnen naast vrouwen ook mannen genieten van een luxueuze schoonheidsbehandeling. De Soap Treatment Stores bieden voor mannen vooral resultaat gerichte treatments aan. Zo kan men een gratis ‘Male Skin Check’ krijgen om te bepalen welke zorg de mannenhuid nodig heeft. Om het de mannen extra naar de zin te maken kan men in de relaxte internationale sfeer ook rustig doorwerken door in te loggen op het draadloze netwerk. Een goede espresso erbij en de druk bezette man heeft het helemaal naar zijn zin.

Schoonheidsbehandeling voor mannen

Op de menukaart staan speciale MEN ONLY Treatments:

• Dermalogica Skin Care op maat;  facial voor de mannelijke huid

• ALFORD & HOFF peeling van 60 minuten

• Massage; een originele sportmassage 45 of 60 minuten

• Manly Cure; mannelijke manicure van 30 minuten

• Feet For Men; een pedicure speciaal voor mannen

• Combi Special;  Back Wax + Skin Care Facial van 75 minuten

ALFORD & HOFF skincare for men

ALFORD & HOFF is een Amerikaanse skincare merk voor mannen. De collectie is een uitgebalanceerde lijn van high-performance en technologisch geavanceerde producten voor mannen die serieuze resultaten willen bereiken in combinatie met een luxe gevoel.

Gerelateerde berichten