Studio Bellezza neemt per 1 oktober de activiteiten van het befaamde Instituut Helga Wouterse in Varik over. Als voormalig tweevoudig (!) Nederlands schoonheidsspecialiste van het jaar, lid van het ANBOS bestuur en uitermate betrokken vakvrouw geniet Helga grote naam en faam in haar vakgebied. De kennis en kunde die zij in de voorbije decennia heeft opgedaan, wil zij nu gaan overbrengen op volgende, nieuwe generaties schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen. Alle activiteiten worden, samen met het nagenoeg voltallige team van medewerkers, verplaatst naar het pand van Studio Bellezza in Waardenburg. Zowel de schoonheidsverzorging als de huidverbetering en de huidkliniek worden voortgezet bij Studio Bellezza.

Meer huidverbetering

Voor Angela van Eck is dit een uitgelezen mogelijkheid om haar Studio Bellezza op het gebied van huidverzorging de gewenste uitbreiding en verdieping te geven naar huidverbetering. En de huidkliniek voor medische huidbehandelingen maakt de cirkel compleet. Angela: “Het BeautyPark van Studio Bellezza was voor veel mensen al een ideale oplossing waarbij alle beautybehandelingen onder één dak zitten, maar nu met de toevoeging van de activiteiten van Instituut Helga Wouterse kan ik mijn visie op een ideaal beautyinstituut vervolmaken”. 

Personeel

Omdat kennis en kunde hand-in-hand gaan met de mensen die het uitvoeren, neemt Studio Bellezza ook het personeel van Instituut Helga Wouterse over. Helga: “Het feit dat Studio Bellezza bereid is gebleken mijn team mee over te nemen was voor mij een grote plus. Niet alleen omdat de klanten daarmee in voor hen bekende en vertrouwde, vakkundige handen blijven, maar ook omdat mijn medewerksters altijd zo betrokken en loyaal geweest zijn naar mij toe. Daarom heb ik gekozen voor Studio Bellezza en Angela van Eck in het bijzonder. Zij kent mijn medewerksters, was zelf al bijna 20 jaar klant bij mijn Instituut en door onze langzaam groeiende samenwerking van de laatste paar jaar is zij ook heel goed op de hoogte van mijn bedrijfsfilosofie. Dan geef je je kindje toch makkelijker uit handen dan aan een puur zakelijke investeerder die je bedrijf wil kopen.” “Voor mij is Instituut Helga Wouterse een begrip, niet alleen in de regio. In de wijde omtrek, misschien zelfs in heel Nederland is er geen beter instituut te vinden binnen dit vakgebied. Dus voor mij was het snel duidelijk dat ik wilde bekijken wat de mogelijkheden waren om deze overname te realiseren. Aangezien de zienswijzen van Helga en mijzelf nogal overeenkomen, zaten we al snel op de goede weg. Het is ook erg fijn om te merken dat het hele team van Helga enthousiast was om bij Studio Bellezza aan de slag te gaan. Op een enkeling na die afwijkende plannen had, gaat dus het volledige team van schoonheidsspecialisten en huidtherapeute mee,” aldus Angela van Eck die erg trots is dat Helga het instituut en haar team aan Studio Bellezza toevertrouwt. Angela van Eck vertelt dat de veranderingen voor de cliënten minimaal zullen zijn. “De komende weken zullen wij ons pand aan de Ringweistraat 1 in Waardenburg licht aanpassen, zodat we per 1 oktober a.s. op volle kracht aan de slag kunnen. De klanten van Instituut Helga Wouterse/Studio Bellezza zullen nauwelijks verschil merken. Ze worden behandeld door dezelfde medewerksters en met dezelfde systemen en producten. Ook de cliënten die huidtherapie op medische basis/verwijzing volgen, kunnen gewoon bij ons terecht omdat ook die activiteit mee overgenomen wordt. Ze komen alleen naar een ander adres en ze kunnen eventueel gebruik maken van de overige beautyfaciliteiten van Studio Bellezza’s BeautyPark.” 

Gerelateerde berichten