Pilou Cosmetics introduceert de Tentazioni-collectie van Amati professionele make-up voor de lente en zomer van 2008. De make-up lijn bestaat uit zonnige tinten die elke gelaatskleur verhelderen, licht reflecterende texturen die een verbluffende finish geven en superveilige formules die geschikt zijn voor elk huidtype. Wat een verleiding!!

De nieuwe look is zowel fris als natuurlijk: aardekleuren, bruin en brons tinten, glinsteringen van goud, hemels blauw en spetterende kleuren voor de lippen.

 

Lippen

Lush Lip Colours: de lipstick zorg voor soepel en goed gehydrateerde lippen dankzij de speciale formule die onder andere vitamine A en E bevat. In de kleuren, Brick, Geranium en Sunlit Coral.

Pretty Lip Gloss: de lipglosses glijden zacht over de lippen en geven een volle weelderige mond met een extreme glans. De formule bevat speciale oliën die de lippen voeden en ervoor zorgen dat de lippen beter bestand zijn tegen het klimaat. In de kleuren, Bronze en Raspberry Delight.

Highlighter all-over (nieuw)

Highlighter all-over is een oplichtende creme, die rijk is aan metallic pearls. Deze nieuwe creme is makkelijk aan te brengen geeft het zowel het gezicht (lippen, ogen, wangen) als het decollete een subtiele glans. De textuur is romig en zacht, zit perfect op de huid en creëert een dunne film die comfortabel is en vooral long lasting. Het kan aangebracht worden met de bijgeleverde applicators, maar simpeler is om het op de gewenste plekken aan te brengen met de vingers. Verkrijgbaar in Gold en Bronze.

Nagels

Stronger Shinning Nails is een sneldrogende nagellak met een mooie dekking en glans. In de kleuren, Crystal Cherry en Crystal Beige.

Ogen

Silk Effect Eye Shadow: deze fijne poeders glijden zacht over het ooglid zonder dat ze in de plooi verdwijnen of een uitgedroogde huid veroorzaken

Een lichte schaduw verheldert het oog, terwijl een donkere schaduw structureert en een duidelijk volume geeft. In twee nieuwe kleuren combinaties.

De ‘Tentazioni’look wordt gepresenteerd in een toonbank display met een grote showcard erbij.

Gerelateerde berichten