Skinpromedics is exclusief verdeler van Meicet skinanalysers, Aqua peel Tera, Milesman, Blauman en Elemenic Element TL laser Benelux.

Milesman compact diode laser toestel

Dit is een BETROUWBAAR en ROBUUST definitieve ontharingstoestel met 4 golflengtes. Maar Milesman biedt meer!

  • DRAAGBAAR: Met een gewicht van slechts 9 kg is de Milesman Compact de enige diodelaser die moeiteloos kracht en draagbaarheid combineert en zelfs veilig kan worden meegenomen als handbagage.
  • EFFICIËNT: Dankzij het ontbreken van een ‘hotspot’ zijn we in staat om hoge energie te leveren en het ongemak van de patiënt en bijna alle gebruikelijke bijwerkingen te elimineren.
  • PIJNLOZE BEHANDELING: De nieuwe VCSEL-technologie verdeelt de energie homogeen over de plek, waardoor de ‘hot spot’ of het ‘zadeleffect’, een gemeenschappelijk kenmerk van de meeste eerdere technologieën, wordt geëlimineerd.

Milesman Blauman toestel

Milesman blauman gebruikt blauwe lasertechnologie om huidlaesies en onvolkomenheden te verwijderen, waardoor naevi, seborrheic, keratose en ouderdomsvlekken verdwijnen. Compact en robuust lichtgewicht portabel systeem.

Skinpromedics Look en view analyser

Een skinanalyzer is een must voor iedere professionele schoonheidsbehandelaar. Verhoog je inzicht, niveau van expertise en uiteindelijk ook je omzet met de Skinpromedics Look en view Skinanalyzer. Laat je klanten versteld staan van uw professionele huidanalyses en biedt vervolgens de juiste behandelingen & producten aan.

Maak kennis met de Skin look & View Analyzer. Een huidanalyse is onlosmakelijk verbonden aan professionele huidverbetering. Wat als je huidaandoeningen al kon detecteren nog vóór ze zichtbaar zijn? Met de Skin Look & View Analyzer voer je een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uit in slechts 1 seconde. Door 5 verschillende spectrum foto’s te gebruiken, analyseert hij de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld. Zo kun jij je behandelingen zeer doelgericht aanpassen voor iedere klant. De Analyzer Look maakt 12 professionele foto’s die het onzichtbare zichtbaar maken! De Analyzer view maakt 15 professionele foto’s die het onzichtbare zichtbaar maken!

Skinpromedics Water Shining system

De Aqua Peel Tera van Skinpromedics is een meervoudig huidverzorgingssysteem dat gebruik maakt van huid exfoliatie, huidboosters en reiniging met 3 soorten oplossingen. Deze behandeling combineert scrubben, reinigen, hydrateren en weer zichtbaar maken van de huid om de bovenste laag, talg, mee-eters enz. te verwijderen. De huid wordt gehydrateerd, gevoed, verjongd en ziet er stralender en gladder uit.

De Aqua peel tera van skinpromedics is een niet invasieve huid behandeling die een mooie glow creëert, acne verbeterd en folliculitis verminderd. Kom op een eenvoudige manier tot schitterende resultaten en laat uw huid terug shine, met de geïntrigeerde boosters in het handvat.

Skinpromedics long pulsed laser

De Skinpromedics ELEMENT-TL is een Premium Long Pulsed Laser met drie golflengten (Alexandrite+Nd:Yag+KTP) in één machine. Door KTP-532nm toe te voegen aan het vorige Dual Laser-systeem (Nd:Yag-1064nm, Alexandrite-755nm), zijn de economie, ruimte en bruikbaarheid verbeterd. Door de veelzijdigheid van de Skinpromedics ELEMENT-TL kunnen verschillende laesies behandeld worden met behulp van energie die is geoptimaliseerd voor melanine, collageen, haarwortel en hemoglobine met behulp van elke lasergolflengte. De 5 sterke punten: multifunctioneel gebruik, compact koelsysteem, aangepaste hendle, gebruiksgemak en beste in zijn klasse!

Gerelateerde berichten