Na alle regen van de afgelopen tijd lijkt de zomer nog heel ver weg. Maar… dat mag jou niet belemmeren om jouw klanten vast warm te stomen voor dé nageltrends van deze zomer. Lees snel mee!

1. Extra veel glans
Hailey Bieber zette de trend met een prachtige chrome op haar nagels en daar kunnen wij ook niet genoeg van krijgen. Daarom kiezen we massaal voor heel veel glans met parelachtige kleuren! Na het aanbrengen van de chrome-poeder heb je de perfecte en finger licking glazed-donut nagels.

2. Extra French
French is een gevalletje altijd-goed, maar deze zomer gaan we nog een stapje verder. Ga voor floating french (de klassieke French manicure kenmerkt zich door het witte randje aan de top van de nagel. Bij de floating French manicure is er sprake van een geheel doorzichtig randje, wat de illusie wekt dat de nagel zweeft) of een variant met een extra lijntje eronder. De mogelijkheden zijn door alle kleuren eindeloos.

3. Aura nagels
Deze zomer gaan we voor kleurrijke nagels met een touch of aura. De aura-manicure maakt gebruik van kleuren die matchen met jouw energie. Natuurlijk kun je ook kiezen voor andere kleurtjes als je dat leuker vindt, maar zo maak je het wel persoonlijk. Naast dat aura nails je nagels een artistieke en spirituele touch geven, staat het ook nog eens superleuk! Het is dé hype van 2024 en op social media zien we de trend dan ook veelvuldig voorbijkomen.

4. Strikjes
De mode- en beautywereld worden al enige tijd gedomineerd door strikjes en daar lijken we voorlopig nog geen afscheid van te nemen. De trend spotten we nu ook massaal in de nagelwereld en daar kunnen wij wel aan wennen!

5. Top 5 kleuren
Kies ook voor vernieuwing en frisheid met deze trendkleuren:
1.Licht Denimblauw: pastelkleuren kenmerken nog steeds het seizoen en daarin is baby blauw een groot favoriet. We zien variaties van fellere baby blauw, maar de grijzige ondertonen lijken nu de overhand te hebben.
2. Botergeel: een zachte, maar vrolijke kleur! Maar vergis je niet: de nagellakkleur in kwestie is een bleke botertint, en dus niet geel. Kies de juiste kleur dus zorgvuldig; het is eerder romig geel dan mosterd of neon.
3. Lichte zalmkleuren: subtiele zalmtinten zijn helemaal in en niet te missen. Ze brengen een warme gloed die perfect past bij de langere dagen en zalmroze in een donkere nuance heeft een krachtig karakter.
4. Zacht roze: onze eeuwige favoriet en ondertussen eigenlijk een klassieke kleur die door het hele jaar kan. Het brengt een subtiele romantische flair aan elke look en past bij elke outfit. Het valt bijna in de categorie nude. Deze gellak kleur kun je semi-transparant dragen of volledig dekkend.
5. Poederig lila: lila is echt een trendy kleur. Het geeft een zomers gevoel en zorgt ervoor dat je handen er bruiner uit zullen zien. Lila is dan ook een perfect alternatief voor roze of blauw. Leuk wanneer je net even iets anders wilt!

Gerelateerde berichten