Is dit de nieuwste trend op nagelgebied of een echte misser? Een panty voorzien van nail art op de teennagels; laat het aan de Japanners over om zoiets te bedenken. Wat vind jij: handig of onzinnig? En, zou het iets zijn voor jouw klanten?

Nagelstylisten en teennagels

In de zomer is het natuurlijk leuk voor je klanten om zowel de vinger- als teennagels van een mooie (gel)nagellak te voorzien. Bovendien is het een manier om extra omzet te behalen. Lak de teennagels in een zomerse pasteltint, een trendy neonkleurtje, flitsend metallic of een mooie natuurtint en die slippers, sandalen of peeptoes komen nog beter tot hun recht! Daarnaast staat zo’n kleurtje op de tenen ook erg verzorgd. Toch zijn niet alle nagelstylisten gecharmeerd van het lakken van de teennagels en gaat nail art nog weer net een stapje verder. Daar hebben ze in Japan iets op gevonden: een panty waarop de nail art al aanwezig is.

Nail art panty

Nail art op de tenen was nog nooit zo makkelijk en snel! Je trekt de panty aan en de teennagels zijn meteen voorzien van een leuk kleurtje of een mooi design. Het vergt wel wat precisie bij het aantrekken van de panty; trek je de panty niet helemaal recht aan, dan zit de kleur of print niet op de juiste plek. Ook als iemand grotere of kleinere teennagels heeft dan de kleur of print op de panty, dan ziet het er erg raar uit. 

Nail art op de tenen

Ook al is de zomer niet bij uitstek het seizoen om een panty te dragen, met deze panty’s maak je (of je klant) misschien wel een uitzondering. De panty’s zijn er met diverse kleuren voor de teennagels en met verschillende designs: van polka dots tot strepen, schelpjes en hartjes. Voor elke gelegenheid een panty, dus! Misschien kun je de nail art voor de vingernagels inspireren op een design van één van de panty’s?

Zou dit product binnenkort ook verkrijgbaar zijn in Nederland en zou jij erover denken om het aan te bieden aan je klanten? 

Gerelateerde berichten