UNG is Deens voor jong. Deense mode en vormgeving spreekt ons erg aan; eenvoudig met oog voor detail. Mooi materiaal gebruik en met gevoel voor deze tijd.

UNG is het make-up merk dat je helpt je eigen natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken. Om je nog meer te laten stralen. Straal energie en schoonheid uit bij elke gelegenheid. Een huid die er zachter uitziet, je ogen nog sprekender of je lippen nog meer accent.

We adviseren je en helpen je voor elke gelegenheid bij elke outfit de juiste make-up te kiezen. Want een eerste indruk of er gewoon elke dag goed uitzien wil iedereen en helpt je om lekker in je vel te zitten, nog iets zekerder te zijn in alles wat je doet.

En omdat je toch ook nieuwe dingen wilt proberen, is het fijn dat er een merk is dat je helpt. Experimenteer dus met nieuwe kleuren! UNG is een merk wat op de hoogte is van de laatste trends en de mode op de voet volgt. Dus we passen altijd bij je nieuwste garderobe.

We bouwen mee aan een positieve creatieve wereld die een bijdrage levert aan een betere wereld. We letten dus op het proces van producten maken, reduceren gebruik van grondstoffen en maken geen gebruik van dierproeven. The art beauty, the art of living, the art of UNG.

Corrective Intercontinental Cosmetics N.V.

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten