Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Volgende week dinsdag ligt de nieuwste editie van De Beauty Professional weer in de brievenbus. Wederom vol interessante weetjes en met een extra bijlage met alle informatie over de Beauty Trade Special 2020!

Plan maar vast wat leestijd in voor bijvoorbeeld de volgende artikelen:

LITTEKENS, HOE MAAK JE ZE MINDER ZICHTBAAR?
Steeds vaker zie je dat mensen littekens in het gelaat hebben. Het zijn vooral  acnelittekens, maar blijvende huidschade door een operatie of ongeluk komen ook regelmatig voor. Tegenwoordig zijn de technieken behoorlijk verbeterd ten opzichte van jaren geleden. Ook de schoonheidsspecialist kan veel voor klanten in de salon betekenen, maar een litteken helemaal verwijderen blijft lastig. Voor dit artikel spraken wij met dermatoloog Peter Velthuis, dermatoloog Dick van Gerwen, Nicole Engelhard van BeautyCol, Sophie de Goede – van Oene, trainster bij Dermaesthetics en Amber van de Mheen, specialist in huidverbetering bij hannah. Ook hebben we twee specialistes, Sibel Gruber van The Beauty Club en Marielle van Helvoort van Beauty Instituut Marielle aan het woord. Je leert in dit artikel alles over littekens en hoe je ze minder zichtbaar kunt maken.

 

(foto: Otto van den Toorn)

VETVERWIJDERING DOOR CRYOLIPOLYSE BY MEDCOS
MedCos presenteert de vernieuwde Body-wizard duo voor optimale (duo) cryolipolyse behandelingen. Ideaal voor in de salon, want met het vernieuwde apparaat kun je tegelijk twee cliënten behandelen, zelfs op totaal vier lichaamslocaties. Nog een voordeel is dat je tijdens de behandeling – die een uur duurt – ook andere behandelingen kan uitvoeren bij de cliënt of zelfs bij een andere cliënt. Vakmagazine De Beauty Professional maakte een how-to video voor Beautyspot.nl, waar je kunt zien hoe de behandeling in zijn werk gaat. Deze video vind je volgende week op onze website. In De Beauty Professional lees je verder over de werking, voordelen en resultaten.

 

(Credit: Kirsten 80,s fluo thema. Foto: Michel Zoeter. Model: Kirsten Diks. Make-up: Zehra)

MAKE-UPTREND ZOMER:  80’S REVIVAL
Neonkleuren, pasteltinten en koper: het zijn de trends op visagiegebied voor het voorjaar en de zomer van 2020. Wat zien we nog meer? We spraken Micky Jooren die al jarenlang op een hoog niveau haar- en make-upcursussen geeft. We vroegen Micky Jooren naar de trends.

 

ANBOS ACADEMY IN EEN NIEUW JASJE
Een uitgebreid artikel over het workshopaanbod ANBOS Academy 2020. Het is nu belangrijker dan ooit om te laten zien dat jij je vak verstaat. Een manier om in jezelf te investeren, is door het volgen van workshops en trainingen. Zo houd je je kennis actueel én het volgen van scholingen is vaak nog fiscaal aftrekbaar ook. In 2020 biedt de Academy hier ruimschoots gelegenheid voor met massageworkshops, vakinhoudelijke workshops en bedrijfsmatige trainingen. Je hoeft geen lid te zijn om een workshop bij ANBOS Academy te volgen, maar leden krijgen wel € 60,- ledenkorting.

 

Dit is wat je kunt verwachten en natuurlijk nog veel meer leesvoer voor jou als beauty profesisonal! Tel ook maar af naar die gave video die volgende week op Beautyspot.nl verschijnt 🙂

 

 

Gerelateerde berichten