Vandaag start de nieuwe editie van de meest prestigieuze vakprijs voor schoonheidsspecialisten: De Beauty  Awards.  De vakwedstrijd gaat haar elfde editie in. Schrijf je nu in, leer veel tijdens het traject en maak kans om met één van de felbegeerde Beauty Awards 2020 naar huis te  gaan!

VAKSPECIALISTEN IN DRIE CATEGORIEËN
Net als voorgaande jaren zijn er drie categorieën waarvoor schoonheidsspecialisten zich kunnen aanmelden: Schoonheidsspecialist van het jaar, Schoonheidssalon van het jaar en Newcomer of the year. De categorie Schoonheidsspecialist van het jaar is ingedeeld in vier subcategorieën zodat de regio’s goed verdeeld zijn: noord, zuid, west en midden/oost. In totaal worden er bij de gala-uitreiking zeven awards uitgereikt.

INZENDING, NOMINATIES EN UITREIKING
Het tijdspad van de Beauty Awards 2020 start 2 september 2019, waarna deelnemers tot en met 31 oktober 2019 de tijd hebben om hun inzending in te sturen. De richtlijnen voor de profielen en inzendingen staan beschreven per categorie. De vakjury zal zich vervolgens na de deadline buigen over de inzendingen, waarbij gekeken wordt naar diverse aspecten van ondernemerschap, vakspecialisme en marketing en communicatie. De beste inzendingen worden beloond met een nominatie voor de Beauty Award 2020, die in januari 2020 bekend worden gemaakt. De uitreiking van de Beauty Awards zal vervolgens tussen eind maart en half april 2020 plaatsvinden tijdens een prachtige gala-avond.

TIPS & TRICS TIJDENS DE NAJAARSBEURS
Tijdens de najaarsbeurs Beauty Trade Festival kun je drie dagen lang op de stand van de Beauty Award terecht voor praktische tips & tricks voor je inzendingen en worden al je vragen beantwoord. Waar moet je op letten, wat kun je verwachten van het traject en hoe haal je het beste uit je inzending en je bedrijf? Online zul je op de Facebook-pagina de komende maanden ook allerhande tips krijgen van juryleden en oud-winnaars.

JE WINT ALTIJD
Ook wanneer je na je inzending niet genomineerd wordt voor de prachtige prijs, dan win je toch. Alle deelnemers die niet doorgaan als genomineerden, worden namelijk uitgenodigd voor de speciale Feedback-middag. Een middag waarin je niet alleen je inzending retour krijgt, maar ook waardevolle verbeterpunten vanuit de jury krijgt en direct een gratis trainingssessie over het profileren van je vakkennis en je bedrijf.

SCHRIJF JE NU IN
Wil jij dit jaar de stap zetten om jezelf als schoonheidsspecialist of je schoonheidssalon echt op de kaart te zetten? Het traject van de Beauty Award staat alom bekend als een prachtig leerproces waarbij je jezelf uitdaagt als vakspecialist. Een kritische blik op je eigen bedrijf werpen, is altijd goed. In het traject van de Beauty Award kijkt een vakjury met je mee, waardoor je een nog beter beeld krijgt van je eigen kwaliteiten. De kosten voor inschrijving bedragen € 60,00 (exclusief btw). Een inschrijving, en uiteraard ook de nominatie en het winnen van een award, is bovendien een goede manier om in te zetten in je eigen communicatie. Je profileert je zelf als professional en behoort tot de top van de markt!

Gerelateerde berichten