Australian Gold® introduceert haar vernieuwde lijn met zonneproducten voor bruinen in de buitenzon. Met de after sun-producten blijf je langdurig bruin en verzorg, voed en hydrateer je de huid.

Naast een UVA- en UVB-bescherming zijn de zonneproducten zweet- en waterproof. Alle samenstellingen zijn verrijkt met verzorgende werkstoffen zoals olijfolie, aloë vera, groene thee-extract, Australische tea tree olie, vitamine E en allantoïne.

Bruinen met de Spray Gels
De Australian Gold® SPF Spray Gels zijn ontwikkeld voor in de buitenzon. Naast UVA- en UVB filters bevatten de formules werkstoffen zoals aloë vera, zonnebloemolie, vitamine E en Australische tea tree olie. Er is een keuze qua SPF uit de factoren 6, 10, 15 en 30.

Met of zonder caramel bronzers?
Er is een keuze uit formules met of zonder bronzers (oftewel extra bruiningsstimulerende werkstoffen). Bij de varianten met bronzers zorgt de toevoeging van bruiningsstimulerende instant caramel bronzers voor een gebronsde teint. De SPF Spray Gel dient naar behoefte meerdere malen per dag op de huid te worden aangebracht, zowel vóór als tijdens het zonnebaden.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten