Door voldoende artistieke creativiteit, mede namens de inbreng van de kennis en kunde van Alex van de Bilt en Jurgen Libosan van Massage en Opleidingsinstituut Van de Bilt & Libosan BV uit Houten, wordt het een origineel, vernieuwend en laagdrempelig vakevenement waar innovatie, trends en professionalisme centraal staan. Met aanvullingen op het reguliere aanbod kunnen bezoekers hun hart ophalen: kennismaken met de laatste noviteiten, behandelingen ondergaan, massagedemonstraties en workshops bijwonen.

Gecombineerd aanbod Vakbeurs, Kennismakingsworkshops en Demo’s
Het belang van ontspanning, gezondheid en verzorging is in deze drukke wereld zeer wezenlijk. Consumenten willen snel en efficient ontspannen, energie opdoen, blessures voorkomen, laten behandelen of gewoon zichzelf laten verwennen. Door een gevarieerd aanbod aan exposanten, die hun producten en behandelingen tonen en laten ervaren, is deze vakbeurs uitermate geschikt voor nieuwkomers in de massagebranche, sportmasseurs, sportverzorgers, massagepraktijken, masseurs, sauna’s, wellnessbedrijven, schoonheidsspecialistes, pedicures en therapeuten. Maar ook voor de consument die meer wil weten en diverse technieken aan den lijve wil ondervinden.

Noviteiten, Massages & Demo’s
Een greep uit de aanwezige standhouders: Van de Bilt & Libosan, Inner Coaching Trainingen, NMTN (beroepsgroep NeuroMasculaireTherapeuten Nederland), KIOM opleidingen, Prevenzis, Rupz, Vunkuwa International Academie.

Talrijke massagedemonstraties; te denken valt aan Massage met de onderarm, Triggerpointtherapie, Afrikaanse massage, Arabische massage, Ayurveda massage, Bracci massage, Hot Stone Massages en Chakra massage, Hydromassage, Dry Needling, Kansu voetmassage, Klankschalenmassage, Massage met ijskegels, Acupunctuur, Oorkaarsen en Stoelmassage, Acupunctuur.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten