Stel dat een consument zo snel mogelijk een nieuwe make-up look, kapsel of een manicure nodig heeft, maar geen idee heeft bij wie of waar ze moet zijn? Flawser is het antwoord. Deze beauty app, opgericht door zakenvrouw Olcay Gulsen, heeft tot doel het vrouwen en mannen een stuk makkelijker te maken: “Met de gebruiksvriendelijke app kies en boek je een beautyprofessional waar en wanneer je maar wilt. Of dat nu thuis is, op kantoor of in de salon. Ik zie het als een beauty service on demand, een die zich aanpast aan het schema en de locatie van de klant”. 

Flawser is het eerste beauty concept waarbij een online platform gecombineerd wordt met een echte salon: de plek waar de app als het ware tot leven komt en beide werelden elkaar ontmoeten. De “Embassy” in Amsterdam is Flawser’s beautysalon waar consumenten hun haren, make-up en nagels kunnen laten doen.

Hoe werkt de app:

1. Kies de gewenste beauty behandeling – van een nieuw kapsel tot een manicure 

2. Kies waar je je beauty behandeling wilt ontvangen. Dat kan thuis, op kantoor of in de salon the Embassy zijn. Je kunt je beauty behandeling on demand of op een latere tijdstip inplannen!

3. Klik en boek direct. 

Gerelateerde berichten