Officieel is het zomer. Maar waar blijft toch die zon..?! Wil je alsnog snel een gebruinde teint zónder zon aan je klanten geven? Dan kan dat met een effect dat minimaal 2 weken aanhoudt. Vita Liberata heeft voor jou biologische, zelfbruinende mousseformules, welke qua bruiningseffect 2 tot 3 weken blijven zitten.

De Vita Liberata Tanninglijn is populair bij talloze internationale celebrities. Het van oorsprong Ierse merk wordt daarom ook vaak gebruikt tijdens diverse ‘prime time’ TV-shows, modeshows en internationale events.

De Long Lasting Tan Mousses van de Vita Liberata pHenomenal Collection zijn de eerste zelfbruinende formules ter wereld, die 2-3 weken blijven zitten. Na één toepassing van Vita Liberata pHenomenal Long Lasting Tan Mousse blijft de verkregen bruine teint ca. 7 dagen zitten, na twee toepassingen langer dan 10 dagen en na drie toepassingen zelfs 2 -3 weken.

De natuurlijke mousseformules bevatten geen toxische stoffen, alcohol, parfum of parabenen. De toegevoegde vitamine E, druivenpitolie en ginkgo biloba hebben een antioxidante werking en gaan de vorming van fijne lijntjes en rimpels tegen.

  • vooraf de huid hydrateren is niet nodig
  • eenvoudig aan te brengen zonder afgeven of onaangename ‘selftangeur’
  • tip voor een egaal resultaat: gebruik de Vita Liberata Tanning Glove

Om de pHenomenal Long Lasting Tan Mousses nauwkeurig en gelijkmatig aan te brengen, is het aan te raden dat je de bijgeleverde Tanning Glove gebruikt. Tevens voorkom je hiermee verkleuring aan de binnenzijde van de handen.

> meer informatie

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten