Staan 16, 17 & 18 september 2023 al in je agenda met feestelijke letters? Het  tofste beauty event van het najaar vindt dan plaats in Jaarbeurs Utrecht: Beauty2Buy. Het is dé plek waar beauty professionals elkaar ontmoeten en deals sluiten voor de herfst- en winterperiode. Maar dan wel in een relaxte en super gezellige sfeer met veel ruimte voor businessgerelateerde fun en entertainment. Dat maakt Beauty2Buy tot het hipste beauty event van het najaar en de perfecte gelegenheid om de branche straks persoonlijk te ontmoeten. Dat wil je niet missen! 

Het najaarsevent voor de beauty professionals belooft het leukste event van dit seizoen te worden. De perfecte manier om het zomerseizoen af te sluiten. Hoewel de beurs kleiner en intiemer is als de voorjaarsbeurs, vind je hier wel enthousiaste standhouders die je hun trends, nieuwe producten, apparaten en technieken laten zien en zijn er verschillende demo’s en workshops die je kunt volgen. Zoveel kennis en inspiratie wil je natuurlijk niet missen!

Fijn langs de stands struinen met collega’s en vakgenoten, inspiratie opdoen, trends spotten en inkopen doen voor het najaar en waarom niet ook vast voor de feestdagen? Laat de voorpret maar beginnen voor de gezelligste najaarsbeurs voor beauty professionals in Utrecht! De beursvloer van Jaarbeurs Utrecht bruist op 16, 17 & 18 september weer van de noviteiten en enthousiaste exposanten. Ben jij erbij?

Een bezoek aan Beauty2Buy is de ideale combinatie van het nuttige en het aangename. En krijg je trek van al die indrukken? Laat dan alles even bezinken onder het genot van de heerlijkste foods & drinks van de diverse trendy foodtrucks. Kortom: Beauty2Buy is serieus het leukste beauty event voor beauty professionals en de perfecte start van het nieuwe beautyseizoen!

Check hier hoe leuk het vorig jaar was!

 

Gerelateerde berichten