De ticketverkoop voor Beauty2Buy is gestart. Het najaarsevent voor de beauty professionals belooft het leukste event van dit seizoen te worden. De perfecte manier om het zomerseizoen af te sluiten. Naast alle standhouders die je hun trends, nieuwe producten, apparaten en technieken laten zien, zijn er verschillende demo’s en workshops die je kunt volgen. Zoveel kennis en inspiratie wil je natuurlijk niet missen. 

Laat je verrassen en inspireren
Fijn langs de stands struinen met collega’s en vakgenoten, inspiratie opdoen, trends spotten en inkopen doen voor het najaar en waarom niet ook vast voor de feestdagen? Laat de voorpret maar beginnen: het laatste weekend van september 2022 is de najaarsbeurs voor beauty professionals in Utrecht! De beursvloer van Jaarbeurs Utrecht bruist op 24, 25 en 26 september weer van de noviteiten en enthousiaste exposanten. De nieuwe frisse look maakt je beursbezoek nog leuker, ben jij erbij?

Verrassende vakbeurs
Ook dit najaar is de vakbeurs weer verrassend vernieuwd. Onder de nieuwe naam nemen we je mee in de dynamische wereld die Beauty heet en sturen je pas weer naar huis als je helemaal opgeladen bent voor het nieuwe seizoen. Het kloppende hart van Beauty2Buy zijn de verschillende pleinen, met ieder hun eigen uitstraling en activiteiten waaronder supergave workshops! Op de stands geven de vooraanstaande leveranciers interessante demo’s.

Met welke collega ga jij? 
Last but not least: Beauty2Buy is the place to be om al jouw inkopen te doen voor de drukste maanden van 2022! Kortom: mixing business & pleasure was nog nooit zo leuk dus laat je verrassen. Zorg dat je meteen afspreekt met je collega’s om samen te gaan en geniet van de voorpret!

Met korting de beurs bezoeken
In de komende weken zullen we je blijven voorzien van informatie over het najaarsevent en wat er allemaal te zien en te doen is. Als beauty professional ontvang je als vanouds korting op een ticket met je KvK-nummer. Of kies in de ticketshop voor ‘Trade Ticket’ en voer aan het eind van het bestelproces de speciale registratiecode via je leverancier of de vakmedia in om maximaal twee toegangstickets aan te schaffen voor €16,50 per ticket (inclusief btw).

Begin vast met de voorpret en bestel je kaarten online: https://beauty2buybeurs.nl/tickets-bestellen!

Gerelateerde berichten