Het probleem is bekend: veel vrouwen hebben het druk en beseffen vaak net iets te laat dat het de hoogste tijd is voor een manicure, pedicure, harsbehandeling of  een facial.  En dus nemen ze op het laatste moment contact met je op om op korte termijn een beautytreatment in te plannen. Moet je natuurlijk wel  een gaatje in je agenda over hebben!  De nieuwe walk-in Spa in hartje Amsterdam, Sense, probeert beter op dit probleem in te spelen. Klanten kunnen zonder afspraak binnen lopen en à la minuut voor een behandeling kiezen.

De nieuwe schoonheidssalon introduceert een leuke nieuwe behandeling: het sushi & prosecco arrangement. Terwijl klanten een glaasje sprankelende bubbels drinken en van de overheerlijke sushi’s  genieten, voert het team een manicure, pedicure of facial uit.

En de openingstijden? Ook die zijn helemaal cosmopolitisch. Zo kun je iedere werkdag tot 22:00 uur en in het weekend tot 18:00 uur bij Sense terecht. Dit nieuwe salonconcept lijkt vooral geschikt voor schoonheidssalons in drukke winkelcentra en/of in grote steden.

Sense – Nieuwezijds Voorburgwal 114 Amsterdam.

Gerelateerde berichten