Van 2 t/m 6 oktober is weer de Week van de Huidtherapie. Een week waarin huidtherapeuten laten zien waar ze goed in zijn: werken aan de gezondheid van de huid en kwaliteit van leven. Tijdens deze week laat jij jezelf zien en promoot jij het vak!

Meedoen aan de Week van de Huidtherapie is heel makkelijk. We steken in op meer online zichtbaarheid van de huidtherapeut. Dat betekent dat elke huidtherapeut zichzelf online kan promoten. Op de website vind je meer informatie.

Maar er is meer nieuws vanuit de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, want in 2023 vieren ze hun 45-jarig NVH jubileum! Heel 2023 staat voor NVH in het teken van het jubileum. Maar op zaterdag 30 september vierden ze het speciaal tijdens de jubileumeditie van de Dag van de Huidtherapeut! Op deze dag stonden de leden centraal. Elkaar ontmoeten: met alle collega’s, speciale gasten, NVH partners, het NVH bureau en bestuur en met natuurlijk boeiende sessies! Wie jarig is trakteert en daardoor kon je als lid voor een speciaal jubileumtarief van 45 euro deelnemen. Het congres was helemaal uitverkocht en een groot succes!

Gerelateerde berichten