Op 14 februari is het Valentijnsdag. En veel vrouwen willen dan extra speciaal voor de dag komen. Of je klant nu een mooi nageldesign nodig heeft voor een leuke date, een gezellig feest of gewoon omdat ze rond deze dagen haar nagels wil laten opvallen. We waren daarom benieuwd naar inspiratievoorbeelden voor leuke ontwerpen en vroegen het aan nagelstylisten op social media.

De roze nagels hierboven zijn bijvoorbeeld gezet door Angela van Kuijk, eigenaresse van Nagela. De kleurcombinatie roze met zwart doet het natuurlijk goed rond Valentijn, en wat we hier leuk aan vinden is het alternatieve hartje voor de French Tip.

Jojo Dpk is vorig jaar gestart met Nails by Meow. Op 15 januari zette zij onderstaande nagels. De dieproze kleur in combinatie met de lichtroze hartjes geven een speels effect.

Jojo Dpk

Melissa Mouwen stuurde ook twee ontwerpen in. De ene met een lieve, zachtroze kleur. De andere is niet specifiek voor Valentijnsdag, maar kan eigenlijk het hele jaar. Toch is dit ontwerp – dankzij het roze – wel toepasselijk vinden wij, helemaal als je klant naar een Valentijnsfeestje gaat.

melissa

Vanessa Hoornaert en Mayra Guerra stuurden deze twee ontwerpen in. Enorm toepasselijk voor de 14e, waarbij de turqioose nagels iets verfijnder zijn dan de rode.

nagels

Via Flickr vonden we nog twee leuke inspiratievoorbeelden van Valentijnsnagels:

flickr

Wil je lekker uitpakken? Ga dan voor de Fantasy-look, want romantisch mag zeker rond 14 februari en bloemen zijn ene trend van 2051. Misschien zet je zo’n ontwerp wel bij jezelf? Je laat dan meteen aan je klanten zien wat je allemaal kan.

bloemen

Maar je kan uiteraard ook gewoon klassiek rood adviseren. Mogelijk van bordeaux tot brandweer rood in effen kleur, gestenseld, glitter tot de combinatie met bloemen; alles mag op 14 februari.

rood

stensels

glitter

rood bloemen

En jij? Heb jij nog leuke ideeën voor Valentijnsnagels? Stuur ons ene foto van nagels die je zelf gezet hebt naar info@beautyspot.nl en wie weet vind je jouw design dan terug op deze pagina!

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten