Ik val maar meteen met de deur in huis. Het is voor mij moeilijk om een balans te vinden tussen mijn werk en privéleven. De grootste oorzaak is dat ik een enorme, gedreven schoonheidsspecialist en ondernemer ben en geïnteresseerd ben in nieuwigheden. Als perfectionist gun ik mezelf niet dat er iets mis gaat en ben ik continu op zoek naar verbeter- en groeimogelijkheden.

Ik wil graag aan de wens van de klant tegemoet komen, ben 7 dagen per week bereikbaar om vragen te beantwoorden en afspraken te maken. In deze tijd red je het mijns inziens niet meer met een 9.00 tot 17.00 mentaliteit. Ik voorzie zelfs dat ik straks 7 dagen per week open ben.

Het belang van een goede bereikbaarheid….

Ik vind het belangrijk dat ik goed bereikbaar ben telefonisch en online, maar ook met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Tijdens de behandelingen heb ik mijn mobiel op stil staan omdat ik in alle rust de behandelingen wil kunnen voortzetten. Klanten kunnen mij, als ik niet telefonisch bereikbaar ben, een e-mail sturen via mijn website producten via de webshop kopen of online een behandeling boeken. Ik check meerder keren per dag mijn mail en telefoon, mijn klanten hoeven nooit lang te wachten op een reactie.

Op dit moment ben ik actief met….

Ik zit inmiddels 3 maanden met mijn salon op een nieuwe locatie. De hectiek van de grote verbouwing zit erop. Ik vind het tijd om eens goed naar mezelf en mijn bedrijf te kijken. Ik ben begin maart naar de beurs geweest, en ik heb mezelf een een aantal doelen gesteld voor 2015/2016.

Ik wil graag uitbreiding van mijn behandelingen meer op cosmetisch gebied zoals het kunnen verwijderen van wratten, bloedblaasjes, couperose, spinners, pigmentvlekken en vetknobbeltjes. Morgen zit ik bij een leverancier voor uitleg.

Een ander doel is dat ik een nieuw hygiëneplan wil schrijven voor mijn nieuwe salon… Ik ben gestart met een vriendinnenactie, want ik kan nog steeds nieuwe klanten gebruiken. Ik ben inmiddels 5 dagen per week en 3 avonden open. Aan klanten vraag ik om Huidverzorgingsinstituut Maudy Vossen aan te bevelen bij vrienden en kennissen, in ruil hiervoor krijgen zij een cadeautje. Zij zijn ervaringsdeskundigen en kunnen precies vertellen wie ik ben en wat klanten van mij mogen verwachten.

Het antwoord op.… “Werk je om te werken of werk je om te leven?”

Ik werk om te werken, omdat ik hier energie uit haal, ambitieus en gedreven ben. Ik hou van mijn vak en doe het met liefde. Er is geen dag dat ik geen zin heb om te werken, dus ik werk om te werken omdat het mij voldoening geeft. Maar ik werk ook om te leven, want ik ben een alleenstaande moeder met 4 opgroeiende kinderen.

Dus ik werk om te werken met passie, en ik werk om te leven.

Gerelateerde berichten