Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Maar liefst drie gepassioneerde schoonheidsspecialisten werden onlangs genomineerd voor de prestigieuze Beauty Award 2020 in de categorie ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar, regio Zuid’. Benieuwd wie deze vakvrouwen zijn en waarom zij meedoen met dit prachtige event?

Marieke van den Broek, Vissers Beauty
“Ik doe mee aan de Beauty Award in de categorie ‘schoonheidsspecialist van het jaar’ omdat ik ervan overtuigd ben dat ik er klaar voor ben om aan een dergelijke prestigieuze vakwedstrijd mee te kunnen doen. Uiteraard leer ik nog iedere dag. Graag zelfs. Maar ik vind dat ik nu vol overtuiging durf te zeggen dat ik echt een schoonheidsSPECIALIST ben. Ik ga en sta voor kwaliteit. Geen poespas. Ik weet waar ik het over heb. En daar ben ik trots op. En dat mag de wereld zien.”

Anne-Marie Lips-Mater, Just Beauty by Anne
“Twintig jaar geleden begon mijn ‘kleine meisjes’ droom uit te komen. Met veel ambitie startte ik om een hele goede schoonheidsspecialiste te worden. Het vak heeft mij doen groeien tot waar ik nu ben gekomen. Door al mijn opleidingen en specialisaties heb ik mijn kennis op een hoger niveau gebracht. Ik geloof in mijzelf waardoor ik mijn klanten van binnen en van buiten kan geven wat ze nodig hebben. Nu is het 2020 en hoor ik tot de top van Nederland. Daarom vind ik dat ik zeker de Beauty Award 2020 als beste Schoonheidsspecialist regio zuid verdien.”

Wil van Deursen-Stienen, Beautysalon Asten
“De afgelopen tien jaar heb ik samen met mijn man en dochter een prachtig bedrijf neergezet. Door deel te nemen aan de Beauty Award wil ik graag weten waar ik met mijn bedrijf sta in de beauty branche. Ook wil ik graag anderen laten zien dat je nooit te oud bent om te leren en je passie te volgen. De nominatie van de Beauty Award is de kroon op mijn werk en een gouden rand aan ons 10-jarig jubileum. De kers op de taart voor het blijven leren, ontwikkelen en hard werken.”

Gerelateerde berichten